«Να τα πούμε ίσια και σταράτα» (Παν. Συ. Φι. για κάρτα φιλάθλου)

Ανάρτηση στον επίσημό του λογαριασμό στο facebook πραγματοποίησε ο Παν. Συ. Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου, σχολιάζοντας για ακόμα μια φορά την κάρτα φιλάθλου. Το οργανωμένο σύνολο απουσίασε από το «Μακάρειο», στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση ως εξής:

Πρεμιέρα χθες για την ομάδα μας η οποία συνοδεύτηκε με όσα ζητήσαμε τόσο την Παρασκευή ενώπιον του Δ.Σ., αλλά και στην ανακοίνωση μας χθες. 1000 άτομα ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ σε πρεμιέρα θα δυσκολευτούμε να θυμηθούμε αν υπήρξε ποτέ τέτοια μικρή προσέλευση ξανά. Μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι λόγω της αποτυχίας στην ευρώπη είναι ικανοποιητικός ο αριθμός. Μαζί μας μιλάτε ρε, τους οπαδούς που έχει 10 ολόκληρα χρόνια να γευτούν την όποια ποδοσφαιρική αγωνιστική επιτυχία και κάθε χρόνο ξεπερνούσαμε κάθε προηγούμενο στο πόσο πιστά ακολουθούσε ο κόσμος την ομάδα.

Έχουμε 3 ερωτήματα αλλά δεν θέλουμε απαντήσεις. Τις ξέρουμε ήδη.
1ον) Πόσους νέους πελάτες και οικογένειες προσέλκυσε το «πολυτελέστατο» μακάρειο στάδιο λόγω κάρτας φιλάθλου;
2ον) Πόσον αληθεύουν τα όνειρα της γλάστρας του κράτους (πρόεδρος κοα) ότι οι κάρτες είναι 29 χιλιάδες;
3ον) Πόσην αύξηση έπιασε το κάθε μικρό σωματείο στα τηλεοπτικά του δικαιώματα για να λέει ο κάθε καραβίδας ότι θέλει την κάρτα;

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ. (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΟΠΑΔΩΝ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ