«Μην πέσετε άλλοι στην παγίδα…»

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο facebook, ο Παν.Συ.Φι αναλύει τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την έκδοση κάρτας φιλάθλου.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση:

Μην πέσετε άλλοι στην παγίδα. Τα στοιχεία σας κινδυνεύουν από άτομα και οργανισμούς χωρίς αξιοπιστία. Είμαστε εδώ να λέμε τις αλήθειες κατάμουτρα.


Όλοι ψάχνουν έστω και ένα λόγο για το μέτρο «κάρτα φιλάθλου» που θα τους ικανοποιήσει ότι η προπαγάνδα τους είναι παράνομη, αντισυνταγματική και επικίνδυνη. Αφού κάποιοι ζητούν αποδείξεις τότε πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να το λέει η ίδια η ομοσπονδία που ανάλαβε την διαδικτυακή έκδοση της μέσω πλατφόρμας.

Εδώ λέει ξεκάθαρα ότι τα στοιχεία του κόσμου δεν είναι εγγυημένα και ότι τρίτα πρόσωπα είναι εφικτό να τα παραβιάσουν, προβαίνοντας σε χρήση προσωπικών δεδομένων για αθέμιτους σκοπούς ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

16 χιλιάδες (;;) άνθρωποι σίγουρα δεν διάβασαν την πολιτική απορρήτου και τώρα βρίσκονται στα “καθαρά χέρια των ανθρώπων” του συστήματος. Τουλάχιστον είχαν την “ευθιξία” να τους προειδοποιήσουν.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ (www.oxistinkartafilathlou.com)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ