Μέσα ο Ντουγκλάο (Τι γίνεται με τους τραυματίες)

Λήξαν θεωρείται το θέμα που προέκυψε με τον Ντουγκλάοστην ομάδα μας αφού σύμφωνα με τον Σάββα Πηλακούτα, ο οποίος μίλησε στον SuperSport Fm ο ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με βάση τους εσωτερικούς κανονισμούς και από σήμερα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Σχολίασε επίσης τις δηλώσεις Καραβίδα, την κατάσταση των τραυματιών αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Για την πρεμιέρα:

«Είναι αλήθεια ότι όσο περνούν οι μέρες θα φτάνουμε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έχουμε ξεκινήσει προετοιμασία για την έναρξη κόντρα στην Δόξα και έχουμε στόχο την νίκη. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μια ενθουσιώδη ομάδα αλλά εμείς θα πάμε να πάρουμε τη νίκη»

 

Για Καραβίδα:

«Ο καθένας μπορεί να πει την άποψη του. Είναι πιο εύκολο σε ομάδες που δεν διεκδικούν κάτι περισσότερο να κάνεις τέτοιες δηλώσεις. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το καθήκον μας, με καλή εμφάνιση και να πάρουμε το τρίποντο».

 

Η κατάσταση των τραυματιών

«Υπάρχουν αρκετά μαζεμένα προβλήματα. Ο Λαβόρδε θα είναι εκτός, ενώ ο Ντούρις και ο Σισέ σήμερα θα αξιολογηθούν από την ιατρική ομάδα. Δεν νομίζω να τους κρατήσει εκτός, ωστόσο θα περιμένουμε την διάγνωση. Ο Στρούνα ανεβάζει ρυθμούς, ενώ ο Πράνιτς θα κάνει αγώνα δρόμου. Με τα υφιστάμενα δεδομένα είναι αμφίβολος, αλλά έχουμε κάποιες μέρες για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

 

Τι γίνεται με τις μεταγραφές

«Θέλουμε να ενισχυθούμε με ένα ποδοσφαιριστή που είμαστε σίγουροι πως μπορεί να βοηθήσει. Είναι μια ευκαιρία να αποκτήσουμε παίκτη με ποιότητα τώρα που έχουν ρίξει το κασέ τους, αξιολογούμε περιπτώσεις και βρισκόμαστε σε συζητήσεις».

Για τον Ντουγκλάο…

«Τιμωρήθηκε σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς που έχουμε σαν ομάδα. Η απόφαση της διοίκησης είναι όπως από σήμερα ο ποδοσφαιριστής ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους αφού το θέμα θεωρείται λήξαν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ