Κάρτα Οπαδού: Δεν γεμίζουμε ούτε μισό ΓΣΠ, αλλά μας λένε πως είναι επιτυχία…

Την τετραγωνοποίηση του κύκλου ζούμε τις τελευταίες μέρες στο νησί μας.

Εδώ και 20 και βάλε μέρες ξεκίνησε η διάθεση της κάρτας οπαδού. Μία κάρτα που στην ουσία θα σου δίνει  το δικαίωμα να παρακολουθείς όλα τα αθλήματα σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Ποδόσφαιρο, φούτσαλ, πετόσφαιρα και καλαθόσφαιρα.

Εκείνο που μας προκαλεί αρνητική εντύπωση, είναι η προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να μας πείσουν πως το εγχείρημα ξεκίνησε δυναμικά και τη βεβαιότητα να πετύχει.

Εδώ και 20 μέρες έχουν εκδοθεί περί των 12 χιλιάδων καρτών. Να το πάρουμε μόνο για το ποδόσφαιρο; Αυτή τη στιγμή θα διεξάγονται 6 παιχνίδια την εβδομάδα, για το πλαίσιο των αγώνων πρώτης κατηγορίας. Εάν το πάρουμε με αυστηρή αναλογία που δεν είναι έτσι, σημαίνει 2000 ανά γήπεδο. Με άλλα λόγια αδειάζουμε τα γήπεδα, αποτρέπουμε κόσμο να πάει, ωστόσο πανηγυρίζουμε εκ των προτέρων για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Δεν γνωρίζουμε εάν το εν λόγω εγχείρημα πετύχει, ίσως και να πετύχει ίσως και όχι είναι κάτι που θα κριθεί στην πορεία. Ωστόσο η προσπάθεια να μας πείσουν πως θα πετύχει, υποδηλώνει αν μη τι άλλο την αβεβαιότητα που επικρατεί σε αυτούς που αυθαίρετα το αποφάσισαν και την επιστράτευση προπαγανδιστικών μεθόδων προκειμένου να σώσουν την παρτίδα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ