Ανόρθωση 3 – 3 Ερμής: Ολέθρια λάθη και ισοπαλία

Ισοπαλία 3-3 στο δεύτερο φιλικό επί Κυπριακού εδάφους απέναντι στον Ερμή. Η ομάδα μας παρουσιάστηκε ανούσια και κατώτερη των περιστάσεων πραγματοποιώντας πολλά και σοβαρά λάθη στο παιχνίδι.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Ο Ρόνι Λέβι ξεκίνησε το παιχνίδι με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Φελγκέιρας, αριστερά ο Εγγλέζου, δεξιά ο Κοφφί και στο κέντρο της άμυνας οι Σίφο και Ντουγκλάο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο Ιγκιεμπόρ βρέθηκε δίπλα από τον Ζοάο Βικτόρ ενώ σε πιο ελεύθερο ρόλο μπροστά τους ο Ράγιος. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης χρησιμοποιήθηκε ο Μπέκα, δεξιά πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του ο Λαβόρδε ενώ στην κορυφή ήταν ο Ντούρις.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ανούσια, χωρίς καθαρό μυαλό και με πολλά παιδαριώδη λάθη επισκιάστηκε η παρουσία της ομάδας μας στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού. Μια ασυνεννοησία μεταξύ Βίκτορ και Σίντελφεντ στο 25ο λεπτό έφεραν τον επιθετικό του Ερμή Κεϊτά σε ιδανικό σημείο για να βάλει μπροστά την ομάδα του στο σκορ ενώ δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό, ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της ομάδας μας Φελγκέιρας, ο οποίος άστοχα δοκίμασε να ντριμπλάρει τον επιθετικό του Ερμή, έχασε την μπάλα δίνοντας την ευκαιρία εκ νέου στον Κεϊτά να διπλασιάσει τόσο τα προσωπικά του τέρματα όσο και της ομάδας της Αραδίππου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας προσπάθησε να απειλήσει σε δύο περιπτώσεις χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μειώσει στο σκορ. Στο 42ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράγιος, ο Σίντενφιλντ μπήκε στην πορεία της μπάλας και έπιασε το σουτ, ωστόσο ο Αραμπατζής ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε. Δύο λεπτά αργότερα, ένα φάουλ σε καλό σημείο για την ομάδα μας πέρασε ανεκμετάλλευτο καθώς ο Βίκτορ ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία για την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια της εστίας των φιλοξενούμενων.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στη θέση του Μπέκα πέρασε ο Κατσαράβα στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα μας μπήκε πιο ζωντανά και κατάφερε να μειώσει στο σκορ με τον Νόσα Ιγκιεμπόρ. Ωστόσο λίγο αργότερα, νέα ασυνεννοησία μεταξύ Σίντελφεντ και Φελγκέιρας, έφεραν τον Ερμή ξανά μπροστά στη διαφορά δύο τερμάτων. Ο πρώτος γύρισε την μπάλα πίσω με το κεφάλι με τον Φελγκέιρας να μην βρίσκεται στη σωστή θέση και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα.

Λίγα λεπτά αργότερα, η ομάδα μας ευτύχισε να μειώσει εκ νέου στο γκολ με σουτ του Ντούρις και μετά από συνδυασμό με τον Κατσαράβα. Όσο περνούσε ο χρόνος, η Ανόρθωση αύξανε την πίεση στον αντίπαλο. Ο Κατσαράβα βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση στο 74ο λεπτό ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Αραμπατζή και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Αυτό κατάφερε να κάνει ο Ντούρις στο 77ο λεπτό του αγώνα ο οποίος με δεύτερο προσωπικό τέρμα έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Εγγλέζου από αριστερά, έκανε τη μπαλιά προς τον Ράγιος που μέσα από την περιοχή τροφοδότησε τον Ντουρις και από κοντά ισοφάρισε σε 3-3. Νέα καλή ευκαιρία με τον Εγγλέζου στο 82′ το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Αραμπατζής. Στο 88′ ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ