Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως σήμερα, Τετάρτη 11 Ιουλίου, είναι η τελευταία μέρα στην οποία μπορούν οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας να ανανεώσουν το διαρκείας τους.

Παράλληλα, στο διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου, 13 και 14 Ιουλίου, οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας που θα έχουν ήδη ανανεώσει τα εισιτήριά τους, θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να μετακινηθούν σε θέσεις που είναι ελεύθερες.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Από τη Δευτέρα 16 Ιουλίου όλες οι ελεύθερες θέσεις θα είναι διαθέσιμες για έκδοση εισιτηρίων διαρκείας.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που ανανεώνουν τις κάρτες τους ή εκδίδουν νέες, καθώς η βοήθειά τους μας είναι υπερπολύτιμη, ειδικά αυτές τις μέρες.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

5% έκπτωση σε όσους υφιστάμενους κατόχους ανανεώσουν τα εισιτήριά τους μέχρι 11 Ιουλίου. Δεν ισχύει για έκδοση νέων εισιτηρίων διαρκείας.
5% έκπτωση σε νέους κατόχους που θα αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους διαδικτυακά (www.anotickets.com).
Συνδυαστικά, 10% έκπτωση σε όσους υφιστάμενους κατόχους ανανεώσουν τα εισιτήριά τους μέχρι 11 Ιουλίου διαδικτυακά (www.anotickets.com).
Ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας με την Anorthosis Mastercard της Τράπεζας Κύπρου προσφέρει έκπτωση 15% μέχρι 11 Ιουλίου και 10% μετά τις 16 Ιουλίου. Αντίστοιχα, έκδοση νέου εισιτηρίου διαρκείας προσφέρει έκπτωση 10%. Η έκπτωση προσφέρεται μόνο εάν η ανανέωση γίνει στα κατά τόπους σημεία και όχι διαδικτυακά.
ΔΩΡΟ ΚΑΤΟΧΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-19, θα έχουν το αποκλειστικό προνόμιο πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω του νέου συστήματος ασύρματου δικτύου (wifi), αποκλειστικά για κατόχους διαρκείας και θέσεων πολυτελείας.

ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ

1. Σταθερή και εγγυημένη θέση στο γήπεδο
2. Δωρεάν πρόσβαση στο σύστημα Wifi του Αντώνης Παπαδόπουλος
3. Επιβράβευση με βαθμούς στην Κάρτα Προνομίων
4. Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων στους εκτός έδρας αγώνες μέσω της Κάρτας Προνομίων
5. 10% έκπτωση στο κατάστημα Αναμνηστικών
6. Συμμετοχή σε κληρώσεις και διαγωνισμούς
ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ: (anotickets.com): Συστήνουμε στους φίλους της ομάδας μας, για δική τους ευκολία, να χρησιμοποιούν το διαδικτυακό σύστημα ανανέωσης, www.anotickets.com.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ: (77.77.80.77): Το τηλεφωνικό μας κέντρο θα είναι επίσης στη διάθεσή σας, στον αριθμό 77.77.80.77 καθημερινά 09:00-13:00 & 14:30-18:30, και Τετάρτη – Σάββατο 09:00-14:00. Κλήσεις προς περσινούς κατόχους για ευγενική υπενθύμιση θα διεξάγονται επίσης από το τηλεφωνικό κέντρο με αριθμό 24634114.
ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ:
Διάθεση στο Κατάστημα Αναμνηστικών του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00-13:00 & 14:30 – 18:30
Τετάρτη & Σάββατο 09:00 -14:00
Διάθεση στο «Θεμιστόκλειο»
Καθημερινά 16:00 – 20:00
Σάββατο 10:00 – 16:00
Διάθεση στην Επαρχία Αμμοχώστου – Κατάστημα Αθλητικών Ειδών San Siro (Δερύνεια), 23820700
Καθημερινά 09:30-18:30
Σάββατο-Τετάρτη 09:30-14:00
* Υπογραμμίζεται πως όσοι επιλέξουν την ανανέωση του διαρκείας τους στα κατά τόπους σημεία σε Λάρνακα, Λεμεσό και ελεύθερη Αμμόχωστου θα πρέπει να προσκομίσουν το περσινό εισιτήριο διαρκείας τους. Σε περίπτωση απώλειας εισιτηρίου διαρκείας ή αλλαγής με καινούριο, θα γίνεται αντικατάσταση από το κατάστημα αναμνηστικών του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με επιβάρυνση €5.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Κανονικό: Πλατινένιο, Χρυσό ή Κανονικό, ανάλογα με την τιμή αγοράς
Φοιτητικό: Αφορά άτομα ηλικίας 18 μέχρι και 26 ετών. Χρειάζεται η προσκόμιση φοιτητικής κάρτας ή βεβαίωσης φοίτησης σε προπτυχιακό επίπεδο.
12+: Αφορά άτομα ηλικίας 12 μέχρι και 18 ετών. Επιπλέον, οι στρατιώτες θα πληρώνουν τιμή εισιτηρίου 12+ και θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίζουν κατά την αγορά τα ανάλογα δικαιολογητικά από την Εθνική Φρουρά για να αξιοποιούν το δικαίωμα αυτό.
Παιδικό: Παιδικά εισιτήρια θα εκδίδονται μόνο σε άτομα ηλικίας μέχρι και 11 χρονών, νοουμένου ότι ένας εκ των δύο γονέων/κηδεμόνων έχει εισιτήριο διαρκείας.
Όλοι ανεξαιρέτως οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει, κατά την έκδοση του εισιτηρίου τους να προσκομίζουν αποδεικτικό όπως δελτίο ταυτότητας ή πιστοποιητικό γεννήσεως.

Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας, χρειάζονται τα πιο κάτω στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο
Ημερομηνία Γεννήσεως
Αριθμός πολιτικής ταυτότητας
Ταχυδρομική διεύθυνση
Αριθμός κινητού τηλεφώνου
Email (εκεί και όπου υπάρχει η δυνατότητα)
Σημειώνεται ότι οποιοσδήποτε φίλαθλος δεν προσκομίσει τα πιο πάνω στοιχεία, δεν θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας, θα περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της ομάδας μας (κανονική περίοδος και play-off) και τα εντός έδρας παιχνίδια κυπέλλου (πλην του τελικού). Θα ισχύει επίσης σε περίπτωση που ομάδα μας κληθεί να αγωνιστεί ως γηπεδούχος σε ουδέτερη έδρα, παρουσία φιλάθλων.

ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

Πέραν της δυνατότητας αγοράς του εισιτηρίου με έξι μηνιαίες άτοκες δόσεις με την χρήση της MasterCard «Ανόρθωσις Αμμοχώστου», υπάρχει η δυνατότητα αγοράς του εισιτηρίου με δύο δόσεις.

Οι δύο αυτές δόσεις δεν πρέπει να απέχουν μεταξύ τους χρονικό διάστημα πέραν του ενός μηνός. Η πρώτη θα καταβληθεί την ημέρα παραγγελίας του εισιτηρίου και κράτησης της θέσης και η δεύτερη ένα μήνα αργότερα το πολύ.

Σε τέτοια περίπτωση, ο κάθε φίλος/φίλη μας θα πρέπει να υπογράφει σχετική βεβαίωση και το εισιτήριο διαρκείας θα εκδίδεται μόνο αφού εξοφληθεί ολόκληρο το ποσό.

Για να δείτε το σχετικό έντυπο πατήστε εδώ.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Απαγορεύεται η χρήση του εισιτηρίου διαρκείας από οποιοδήποτε άλλο άτομο, πέραν εκείνου με το οποίο είναι συνδεδεμένο το εισιτήριο.
Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε εισιτηρίου Φοιτητικού, 12+ ή Παιδικού από άτομα μη δικαιούχους, λόγω ηλικίας ή ιδιότητας, ακόμα και εάν το εισιτήριο φέρει το όνομα του ατόμου που το χρησιμοποιεί, χωρίς να είναι δικαιούχος.
Δεν είναι δυνατή η χρήση του εισιτηρίου για περισσότερες από μια φορά στο ίδιο παιχνίδι.
Δεν είναι δυνατή η χρήση του εισιτηρίου για είσοδο σε κερκίδα άλλη από εκείνη για την οποία έχει εκδοθεί.
Απαγορεύεται η χρησιμοποίηση, εντός γηπέδου, άλλης θέσης από αυτή που αναγράφεται στο εισιτήριο διαρκείας.
Η κατοχή και χρήση του εισιτηρίου διαρκείας συνεπάγεται αποδοχή των Κανονισμών του Σταδίου και όλων των διατάξεων των Νόμων και Κανονισμών της Κυπριακής Δημοκρατίας και όλων των αρμόδιων φορέων περί πρόληψης ή/και καταστολής της βίας στους αθλητικούς χώρους. Μη συμμόρφωση δίνει το δικαίωμα στις αρχές σταδίου και σε οποιοδήποτε υπάλληλο του σταδίου επιφορτισμένο με ανάλογα καθήκοντα, να αρνηθεί την είσοδο είτε να μετακινήσει άτομο εκτός σταδίου είτε να επιβάλει άλλες κυρώσεις όπως απαγόρευση εισόδου στο στάδιο κατά την απόλυτη κρίση της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση της, να αφαιρέσει το δικαίωμα χρήσης του εισιτηρίου μέσω ακύρωσής του, για οποιοδήποτε άτομο κάνει συστηματικά λανθασμένη χρήση του εισιτηρίου διαρκείας και παραβαίνει τους κανόνες χρήσης που εμφανίζονται πιο πάνω.
Σε περίπτωση απώλειας εισιτηρίου διαρκείας, θα γίνεται αντικατάσταση από το κατάστημα αναμνηστικών του «Αντώνης Παπαδόπουλος», με επιβάρυνση €5.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ