Ποιά ενίσχυση;

Μπορεί ο κόσμος της Ανόρθωσης να ήταν ενθουσιασμένος όλο το προηγούμενο διάστημα με τις μεταγραφικές ανακοινώσεις των Ντούρις και ιδίως Λαβόρδε, η αλήθεια όμως είναι διαφορετική για την πραγματική ενίσχυση της ομάδας.

Στα δύο παιχνίδια με την αλβανική Λάτσι, η Ανόρθωση όχι απλά δεν εμφανίστηκε ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι, αλλά στην πραγματικότητα αποδυναμωμένη!

Στην εντεκάδα, υπήρχαν τρεις αλλαγές σε σχέση με πέρσι. Ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος Harush αντικαταστάθηκε από τον Felgueiras. Από τους κορυφαίους της περσινής χρονιάς ο Douglao ήταν παροπλισμένος λόγω τιμωρίας και στη θέση του έπαιξε ο άπειρος νεαρός Σωτηρίου, με θητεία στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Στις θέσεις των Araz, Palanca, Carlitos και πάλι ήρθε μόνο ένας νεαρός, άπειρος ποδοσφαιριστής, ο Μikeltadze που έγινε αλλαγή και στα δυο παιχνίδια. Ο Εγγλέζου ήρθε στην ομάδα τραυματίας και αγωνίστηκε για λίγο και στα δυο παιχνίδια. Σαν να μην έφτανε αυτό, στα άκρα μετακινήθηκε για μεγάλο διάστημα ο Ράγιος, με αποτέλεσμα να εξαφανίζεται και αυτός.

Η μόνη προσθήκη που είχε η Ανόρθωση ήταν ο Kacharava, που έχασε και αυτός τον πρώτο αγώνα λόγω τιμωρίας ενώ έπαιξε μισή περίπου ώρα στον δεύτερο δίχως να διακριθεί. Από την ομάδα έφυγε ακόμα ο Gahzhev ο οποίος ναι μεν δεν έδωσε πολλές βοήθειες πέρσι λόγω τραυματισμών αλλά ούτε αυτός αντικαταστάθηκε με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν επιλογές στη μεσαία γραμμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ