Όαση ο «νεαρός»

Είναι γεγονός πως η ομάδα μας δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση κυρίως στο πρώτο μέρος και παρά την υπεροχή της δεν κατάφερε να «καθαρίσει» την πρόκριση από την Κύπρο. Παρόλα αυτά, η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη, όπως δεδομένες και οι σημαντικές επιστροφές στην Αλβανία… εκεί που αναμένουμε οι ποδοσφαιριστές μας να πάρουν την πρόκριση με δεύτερη νίκη ως η μόνη κυπριακή ομάδα που το πραγματοποιεί αυτό στην πρώτη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όλη η ομάδα ήταν ανεβασμένη γεγονός που έφερε την ολική ανατροπή σε ένα δεκάλεπτο, όμως αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο «νεαρός» όπως αποκάλεσε ο ίδιος τον εαυτό του, ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας που αγωνίστηκε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό με την ίδια ένταση.

Οι περισσότερες ενέργειες της Ανόρθωσης πέρασαν από τα πόδια του Κροάτη, αφού ήταν ιδιαίτερα κινητικός από τα αριστερά. Με τα γεμίσματα του στην αντίπαλη περιοχή τροφοδοτούσε τους επιθετικούς της ομάδας, δημιουργώντας προβλήματα στους Αλβανούς. Η όλη εξαιρετική του παρουσία, συνοδεύτηκε με το γκολ του πέναλτι στο 52ο λεπτό που ήταν το πρώτο βήμα για την ανατροπή του άδικου βάσει εικόνας αποτελέσματος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Πράνιτς στα 37α του χρόνια αποτελεί βασικό γρανάζι στην «Μεγάλη Κυρία» και κόσμημα για τα κυπριακά γήπεδα. Άλλωστε δεν ήταν καθόλου τυχαίο ότι πέρσι επιλέχθηκε ως ο καλύτερος αριστερός ακραίος αμυντικός του πρωταθλήματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ