Λαβόρδε και άλλους τρεις

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Λάτσι στην cytavision παρέθεσε για το παιχνίδι, τον επαναληπτικό στην Αλβανία, της επιστροφές που περιμένει ο προπονητής αλλά και για τα μεταγραφικά ζητήματα… ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Σάββας Πηλακούτας

«Θέλαμε να μην δεχθούμε γκολ και να πετύχουμε ένα σκορ που θα μας δώσει προβάδισμα. Δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ δίχως η Λάτσι να δημιουργήσει ευκαιρία. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για εμάς, ενώ στο δεύτερο είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα από δύο γκολ. Πάντα το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο δύσκολο καθώς οι παίκτες προέρχονται από σκληρή προετοιμασία, τώρα μεσολαβεί διακοπή μιας βδομάδας, θα πάρουμε ανάσες και θα προετοιμαστούμε για την ρεβάνς για να πάρουμε την πρόκριση. Μετά την προετοιμασία καμιά ομάδα δεν είναι στο μάξιμουμ, θα έχουμε στην διάθεση μας τον Κατσαράβα, θα είναι μάλλον έτοιμος ο Στρούνα, γνωρίζουμε πλέον τον αντίπαλο και θα φτιάξει ο προπονητής το πλάνο για να πάρουμε την πρόκριση.

Για τον Λαβόρδε: “Να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή και όταν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο θα το κάνουμε. Ο προπονητής ζήτησε τέσσερις παίκτες, ακραίο επιθετικό, αριστερό μπακ, ίσως μέσου και ανάλογα θα πάρει ο προπονητής απόφαση για την τέταρτη κίνηση”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ