«Ήταν στις στέγες για να μας στηρίξουν»

Δηλώσεις μετά το τέλος του πρώτου αγώνα με την Λάτσι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» παραχώρησε ο νεαρός αμυντικός της Ανόρθωσης Κωνσταντίνος Σωτηρίου, στo themasports:

«Ήταν το ντεμπούτο μου το οποίο συνοδεύτηκε με Ευρωπαική παρουσία. Ήταν μία νίκη που όμως δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση και θα δώσουμε τα πάντα στον επαναληπτικό για την πρόκριση».

«Όπως σας είπα και στη μεταγραφή μου, η Ανόρθωση είναι από τα μεγαλύτερα σωματεία της Κύπρου και είμαι περήφανος που αγωνίζομαι με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Παρά την απουσία του κόσμου, μπορούσαμε να δούμε γύρω απο το γήπεδο τους οπαδούς μας να φωνάζουν και να είναι στις στέγες για να μας στηρίξουν. Ήταν στο πλάι μας κι ελπίζω να έρθουν στο ταξίδι στην Αλβανία μαζί μας».

«Στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη και γιατί όχι να μπούμε στους ομίλους. Στόχος μας στο πρωτάθλημα είναι η εξασφάλιση του ευρωπαικού εισιτηρίου και γιατί όχι το πρωτάθλημα».

«Ναι είναι στους στόχους μου, αλλά για να φύγω, πρέπει πρώτα να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Ανορθωση, δίπλα σε μεγάλους παίκτες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ