Ας του κλείσουμε το στόμα…

Ιδιαίτερα προκλητικός στις δηλώσεις του, προς τα ΜΜΕ, ήταν ο προπονητής της Λάτσι, Μπέσνικ Πρένγκα. Ο κόουτς των αντιπάλων, αποφάνθηκε πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα επηρεάστηκε από τη διαιτησία. Άποψη που συμφωνούμε, μιας και έπρεπε να δοθεί ακόμη ένα πέναλτι στην ομάδα μας, κάτι που εάν συνέβαινε ίσως τώρα να μην πίστευαν και τόσο πολύ στην πρόκριση οι Αλβανοί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπρέγκα.

“Eίναι αλήθεια ότι χρειαζόμαστε μόνο ένα γκολ αλλά δεν είναι τόσο εύκολο όσο να το λες. Θέλουμε να προκριθούμε και θα κάνουμε το καλύτερο για να τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος πως θα βρούμε το γκολ που χρειαζόμαστε αν η ομάδα κάνει ένα καλό παιχνίδι από πλευράς τακτικής και έχουμε τη βοήθεια του κόσμου. Δεν είναι μια αδύνατη αποστολή”.

“Έχω στο μυαλό μου τον τρόπο που θα παίξουμε. Δεν εξαρτόμαστε από κανένα ποδοσφαιριστή. Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά. Προπονήθηκαν πολύ καλά και ελπίζω ότι θα είναι συγκεντρωμένοι και θα δείξουν ότι δείχνουν και στις προπονήσεις και ότι έδειξαν και στο πρώτο παιχνίδι. Θα χρειαστούμε συγκέντρωση και σοφία σε αυτό το παιχνίδι”.

“Το αποτέλεσμα στην Κύπρο μας κράτησε σε νοοτροπία νικητή. Εγώ, ο κόσμος και οι παίκτες πρέπει να ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο με 13-14 διεθνείς παίκτες. Ελπίζω ότι θα δώσουμε το καλύτερο για τους θερμούς οπαδούς μας. Καλώ τον κόσμο να έρθει μαζικά και να στηρίξει την ομάδα. Ελπίζουμε με την βοήθεια του κόσμου και του Θεού να προκριθούμε”

“Η Λάτσι είναι μια ομάδα που πάντα παίζει καλύτερα στην έδρα της, αυτό είναι γνωστό. Πέρα από αυτό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα που μπορεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη μας. Ελπίζω και ο διαιτητής να μην επηρεάσει γιατί στο πρώτο παιχνίδι δόθηκε ένα πέναλτι εναντίον μας”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ