Αφοπλιστικός o Λαβόρδε! Ομίλοι και πρωτάθλημα!

Ψηλά τον πήχη έθεσε ο Ρικάρντο Λαβόρδε, ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα kerkida.net και μεταξύ άλλων οριοθέτησε ως στόχο, την είσοδο στους ομίλους και το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά κάτω οι δηλώσεις του Κολομβιανού ακραίου στη Στεφανία Ζυγομάνη.

Για το πώς νιώθει που επέστρεψε στην Ανόρθωση: “Νιώθω πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτή τη νέα ευκαιρία σ’ αυτόν το θαυμάσιο σύλλογο”.

Για τους φίλους της “Μεγάλης Κυρίας” που τον περιμένουν με ανυπομονησία: “Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για τα μηνύματά τους και τη θετική ενέργεια που μου στέλνουν. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που με έφερε πάλι πίσω στο σπίτι μου. Ελπίζω να ανταποδώσω όλη αυτή την αγάπη φέρνοντας πολλές χαρές στην ομάδα”.

Για το τι θέλει θέλει να πετύχει με την Ανόρθωση που δεν πέτυχε στην πρώτη του θητεία: “Ο στόχος μου αυτή τη σεζόν είναι αρχικά να περάσουμε στους ομίλους του Europa League και έπειτα αυτό που θέλουμε όλοι, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα”.

Για το πόσο έτοιμος είναι: “Θέλω να μπω γρήγορα, να αποκτήσω καλή φυσική κατάσταση γιατί ήμουν σχεδόν δύο μήνες χωρίς προπόνηση”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ