Θέλουν Αλήτη και Τζέιμς οι Αλβανοί…

Ψάχνουν την ενίσχυση με κάθε τρόπο οι αντίπαλοι μας στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ αφού τις τελευταίες ώρες επιχειρούν αποκτήσουν με την μορφή του δανεισμού από την πρωταθλήτρια Σκερντεμπέου, τον αμυντικό από το Μαυροβούνιο Φιντάν Αλήτη και τον Νιγηριανό επιθετικό Σεκούν Τζέιμς Αντενίγι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα panorama.com.al σε επίπεδο προέδρων έχουν συμφωνηθεί τα πάντα, όμως η πρωταθλήτρια επιθυμεί όπως πουλήσει τους ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό το καλοκαίρι ή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Και αυτή είναι μια σημαντική παράμετρος που τρενάρει τις μεταγραφές για την ώρα, αφού αν τους παραχωρήσει στην Λάτσι για τα μεταξύ μας παιχνίδια και επιστρέψουν πίσω στην Σκερντεμπέου… τότε η πρωταθλήτρια χάνει το δικαίωμα να τους πωλήσει τον Ιανουάριο καθότι οι κανονισμοί της Ουέφα επιτρέπουν μέχρι 2 μετακινήσεις σε μια σεζόν για κάθε ποδοσφαιριστή.

Καταγράφεται το γεγονός πως αμφότεροι έχουν παρουσία σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με την Σκερντεμπεόυ κόντρα σε Δυναμό Κιέβου, Γιανγκ Μπόις και Παρτιζάν Βελιγραδίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ