Τα δεδομένα για τις σημερινές κληρώσεις!

Η ομάδα μας επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από μια πενταετία και σήμερα μπαίνει στην κληρωτίδα (13:00) για να μάθει τον αντίπαλο της στους αγώνες για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ που θα διεξαχθούν στις 12 και 19 Ιουλίου 2018.

Από την πρώτη κλήρωση θα αντιμετωπίσει μια εκ των Φερεντσβάρος (Ουγγαρίας), Πετροκαμπ (Μολδαβίας), Λάτσι (Αλβανίας), Ενγκορδάνι (Ανδόρας) και τον νικητή του ζευγαριού Φολγκόρε (Σαν Μαρίνο) – Μπάναντς (Αρμενίας).

Ακολούθως, δυο ώρες αργότερα (15:00) θα μάθει και τον αντίπαλο της για τον Β΄ προκριματικό γύρο σε περίπτωση που περάσει το πρώτο εμπόδιο. Εδώ τα πράγματα ζορίζουν αρκετά για την ομάδα μας, μιας και έχει πολύ δυνατά ονόματα με συνεχή παρουσία σε Ευρωπαϊκούς ομίλους και που σίγουρα θα θέλει να αποφύγει με την βοήθεια της τύχης, έτσι ώστε να προχωρήσει στην επόμενη φάση που αναμένεται να είναι προσοδοφόρα.

Θυμίζουμε πως και για τον Β΄ προκριματικό γύρο θα υπάρξει στο ενδιάμεσο προκλήρωση με τους 5 πιθανούς αντιπάλους!

Στον Β’ προκριματικό γύρο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει μια εκ των …

Σεβίλλη, Μπεσίκτας, Σπάρτα Πράγας, Στεάουα Βουκουρεςτίου, Γκενκ, Άλκμααρ, Λειψία,  Μπέρνλι, Αταλάντα, Μπορντό, Ούφα, Ρίο Άβε, Αστέρας Τρίπολης, Μαριουπόλ (Ουκρανία), Χάιντουκ Σπλιτ, Λασκ Λινζ, Αντμίρα Βάκερ, Σεντ Γκάλεν, Φίτεσε και Ατρόμητο.

Επίσης στους ισχυρούς για τον Β΄ προκριματικό γύρο θα βρίσκονται αν περάσουν από τον πρώτο γύρο οι ακόλουθες ομάδες:

Κοπεγχάγη, Μάριμπορ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παρτιζάν, Μόλντε, Ντιναμό Μινσκ, Λεχ Πόζναν, Ζαλγκίρις, Χαφναρφιόρντουρ, Ντάνταλκ (Ιρλανδία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Όσιεκ (Κροατία), Νόρτζελαντ , Βαρντάρ, Τρέντσιν (Σλοβακία), Σλόβαν Μπρατισλάβα.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ