Ο στόχος, η προσδοκία και το πρόβλημα

Φέτος έγιναν τα πάντα ώστε ν στελεχωθεί η ομάδα με γνωστές και έτοιμες λύσεις, περιορίζοντας με αυτόν τον τρόπο το περιθώριο λάθους που κρύβει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, της οποίας στο παρελθόν πέσαμε θύμα.

Παρόλα αυτά παραμένουν τα δυο σημαντικά κεφάλαια ανοιχτά που αφορούν τους Λαβόρδε και Ντούρις. Καμία σοβαρή εξέλιξη δεν καταγράφηκε τις τελευταίες ώρες και έτσι ο στόχος και η προσδοκία είναι οι δυο ποδοσφαιριστές να ταξιδέψουν από Κολομβία και Αυστρία αντίστοιχα στην Βουλγαρία και να ενσωμαωοθούν με την υπόλοιπη ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της που αρχίζει την προσεχή Τρίτη. Και αν θεωρήσουμε πως βάσει δεδομένων η περίπτωση του Ντουρίς θεωρείται κλειστή και θα βρίσκεται στην Βουλγαρία, ίσως προκύψει πρόβλημα με τον Λαβόρδε σε περίπτωση που ο Κολομβιανός «στήσει» την ομάδα μας.

Το πρόβλημα που προκύπτει έγκειται στο γεγονός πως για την θέση, ρίχθηκαν όλες οι προσπάθειες για την απόκτηση του Ρικάρντο. Καμία προχωρημένη επαφή με άλλο δεξιό ακραίο επιθετικό δεν υπάρχει και έτσι στο μοντάρισμα ο Λέβι θα αναγκαστεί να δοκιμάζει τα πλάνα του με μόλις ένα καθαρόαιμο ακραίο ποδοσφαιριστή, τον Σεκού Σισέ, μιας και ο Νικόλας Εγγλέζου δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω τραυματισμού.

Ας ελπίσουμε πως στο τέλος όλα θα κυλήσουν ομαλά και η ομάδα θα στελεχωθεί με δυο εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, έτοιμους για τον πρώτο σημαντικό αγώνα με την Λάτσι Αλβανίας εν τη επιστροφή της «Μεγάλης Κυρίας» στην Ευρώπη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ