Γκάφα ολκής από τους Αλβανούς!

Πρόβλημα προκύπτει στην Λάτσι, την οποία αντιμετωπίζει η ομάδα μας στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ στις 12 Ιουλίου, καθότι οι Αλβανοί δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν ένα από τα τελευταία τους αποκτήματα, που πρόσθεσαν μάλιστα ειδικά για τις μεταξύ μας αναμετρήσεις.

Πως έχει λοιπόν το θέμα; Λάτσι και Τίρανα συμφώνησαν στον δανεισμό του Bedri Greca ο οποίος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Η συμφωνία όπως προαναφέραμε ισχύει μόνο για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της Λάτσι, με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην ομάδα του – Τίρανα – μετά το τέλος των αγώνων αυτών.

Η γκάφα που υπέπεσαν οι Αλβανοί είναι πως ο ποδοσφαιριστής κουβαλάει τιμωρία κόκκινης κάρτας από τον αμέσως προηγούμενο Ευρωπαϊκό αγώνα που συμμετείχε.

Ήταν η αναμέτρηση Ρούντα Σκοπίων–Κουκέσι στις 7 Ιουλίου 2016 όταν ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Κουκέσι. Στο 54ο λεπτό εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο αντικαθιστώντας τον Dema και 9 λεπτά αργότερα πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα και κατά συνέπεια κόκκινη.

Τιμωρία που «σβήνει» μετά από την συμμετοχή του στο επόμενο Ευρωπαϊκό παιχνίδι, οπόταν σε περίπτωση που δηλωθεί χάνει τον αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ