Ενημέρωσε ο Λέβι τον Παντελή για Ισραήλ;

Νέο δημοσίευμα από Ισραήλ έρχεται να δώσει επιπλέον πλοκή στο θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή του Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στον τύπο, ικανοποίησαν τις απαιτήσεις του Rotenstainer, Αυστριακού που θέλουν να προσλάβουν για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Στις απαιτήσεις του Αυστριακού, πέρα από επιπλέον χρήματα, ήταν όπως προσληφθεί γυμναστής και βοηθός.  Μάλιστα ο Αυστριακός ζήτησε να προσλάβει και ξένο τεχνικό, απαίτηση στην οποία όμως δεν επέμεινε όπως αναφέρουν στο Ισραήλ. Ο Rotenstainer σύμφωνα με όσα γράφουν στο Ισραήλ, έχει πάρει τελεσίγραφο από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας, με τις πηγές να είναι συγκεχυμένες. Ιστοσελίδα αναφέρει πως η διορία είναι 48 ώρες δηλαδή με το τέλος της εργάσιμης εβδομάδας την Πέμπτη, ενώ νεότερο ρεπορτάζ αναφέρει πως είναι μέχρι αργά το βράδυ σήμερα η διορία.

Και τώρα ας δούμε τα δικά μας και το θέμα που μας ενδιαφέρει. Πρωινό ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα maariv.co.il, αναφέρει πως ο Ρόνι Λέβι έχει τη στήριξη τριών μελών της επιτροπής που θα αποφασίσει για την πρόσληψη ομοσπονδιακού τεχνικού.

Νεότερο ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα sport5.co.il, επεκτείνει το θέμα, λέγοντας πως ο Ρόνι Λέβι και ο Νιρ Κλίνγκερ μίλησαν με τους ιδιοκτήτες των ομάδων τους και τους ενημέρωσαν για το θέμα και τις εξελίξεις. Μάλιστα, λέει ότι ένας από τους δύο θα πάει σε ραντεβού με την επιτροπή.

Η παρατεταμένη συντήρηση του θέματος και η συνεχή επιμονή των Ισραηλινών πως ο Λέβι είναι φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, κάθε άλλο παρά ήσυχους πρέπει να μας έχει.

Εδώ το δημοσίευμα από το maariv.co.il και εδώ το δημοσίευμα από την sport5.co.il

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ