Απολογισμός της κλήρωσης

1ος προκριματικός γύρος

Μέτρια κλήρωση με την έννοια ότι θα μπορούσαμε να κληρωθούμε με πολύ ευκολότερο αντίπαλο. Στη δυσκολία προσμετράται και η ιδιαιτερότητα του ότι η Λάτσι προέρχεται από την Αλβανία, όπου θα αντιμετωπίσουμε επιπλέον εχθρότητα στο εκτός έδρας ματς.

Σε καμία όμως περίπτωση δεν αποτελεί ομάδα φόβητρο και μια σοβαρή Ανόρθωση εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση. Όπως εξελίχθηκε η κλήρωση, με 2 ομάδες να απομένουν, μεταξύ αυτών και η Φερεντσβάρος, περισσότερο τυχεροί μπορούμε να αισθανόμαστε στο τέλος.

2ος προκριματικός γύρος

Καλή εώς πολύ καλή μπορεί να θεωρηθεί η δεύτερη κλήρωση, με δεδομένο πάντα τους αντιπάλους που έχουμε αποφύγει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχουμε εύκολο έργο. Σίγουρα υπήρχαν και πολύ πιο εύκολοι αντίπαλοι στην κληρωτίδα, αλλά το γεγονός ότι αποφύγαμε 7-8 ομάδες που θεωρητικά δεν είχαμε πολλές πιθανότητες απέναντι τους, μας αφήνει ικανοποιημένους. Συν το γεγονός ότι στην προκλήρωση είχαμε ως πιθανούς αντιπάλους την Αταλάντα, τη Μπέρνλι και την Αλκμάαρ.

Στα αρνητικά καταγράφεται ο αγωνιστικός ρυθμός που θα έχουν οι Νορβηγοί, ο πλαστικός χλοοτάπητας που διαθέτει το γήπεδο τους και το κεκλεισμένων ματς στην έδρα μας.

Πολύ κομβικά πάντως θεωρούνται τα ματς με τη Μόλντε (με το δεδομένο ότι περάσουμε από τη Λάτσι), αφού σε περίπτωση πρόκρισης μας καταλαμβάνουμε μια θέση στους δυνατούς του τρίτου προκριματικού γύρου και ο αντίπαλος μας σίγουρα δεν θα είναι μεγαθήριο. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και σοβαροί.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ