Την Κυριακή το Fan Day

Fan Day από τους οργανωμένους του Συνδέσμου του Χριστάκη Φωτίου Club θα διεξαχθεί την Κυριακή μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση για το FAN Day.


Αδέλφια – έφτασε στο τέλος της ακόμη μια χρονία και η ομάδα μας έχει πετύχει τους στόχους της και ετοιμάζετε για Ευρώπη!

Γι’αυτό και εμείς την Κυριακή μετά το παιχνίδι με τους χόχους – διοργανώνουμε ενα μεγάλο γλέντι στον Σύνδεσμου του Χριστάκης Φωτίου Club (έξω από τον ναό) για να μαζευτεί όλος ο κόσμος της Ανόρθωσις και να ευχαριστήσει τους παίχτες από κοντά! Στον Σύνδεσμο θα παρευβρεθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, καθώς και αθλήτες από όλα τα αθλήματα του Σωματείου μας!

Επίσης, θα τιμήσουμε ένα πολύ ξεχωριστό άνθρωπο – τον Μιχαλάκη Στεργίδη! Ένας άνθρωπος που κράτησε την ιδέα της Ανόρθωσις Αμμοχώστου ψηλά σε Κύπρο και Ευρώπη! Ένα άνθρωπος, που με την βοήθεια και την συνεισφορά του μαζί με άλλους αγνούς Ανορθωσιάτες, κράτησαν την φλόγα της Ανόρθωσις και της Αμμοχώστου αναμμένη!

Στον χώρο θα υπάρχει παιδότοπος για τους μικρούς Ανορθωσιάτες, καθώς και διάφορα προϊόντα από την μπουτίκ του Συνδέσμου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ