Με την ηγεσία του Δήμου Αμμοχώστου, συναντήθηκε την Παρασκευή, αντιπροσωπεία της διοίκησης του συλλόγου, για το θέμα της χορηγίας ενόψει των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν για τα 60 χρόνια από την ανατίναξη του οικήματος μας από τους Άγγλους.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση:

Την περασμένη Παρασκευή, 18/05/2018 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Λοΐζο Λοΐζου, των εκ των αντιπροέδρων, Μάκη Κοντό και το μέλος Μιχάλη Βασιλείου, είχε συνάντηση στον  Δήμο Αμμοχώστου, στα προσωρινά του γραφεία στη Λεμεσό, με τον Δήμαρχο κ. Αλέξη Γαλανό και με τους δημοτικούς συμβούλους κ. Κωστάκη Χατζηκακού και κ. Γιώργο Μπέρο.

Σκοπός της επίσκεψης η χορηγία του Δήμου για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος μας με την ευκαιρία των 60 χρόνων που συμπληρώνονται φέτος από σημαντικά ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν όχι μόνο την ιστορία του Συλλόγου αλλά και την νεότερη ιστορία της Κύπρου. Ως γνωστόν ο Δήμος έθεσε από την πρώτη στιγμή υπό την αιγίδα του όλες τις εκδηλώσεις της Ανόρθωσης για το 2018.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του Συλλόγου Λοΐζος Λοΐζου ευχαρίστησε τον Δήμο Αμμοχώστου και τον Δήμαρχο κ. Αλέξη Γαλανό για την ευγενή χορηγία και ανταλλάγησαν απόψεις για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ του Δήμου Αμμοχώστου και του Συλλόγου μας, όπως επίσης και τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων που αφορούν την κατεχόμενη Πόλη μας.

Nα υπενθυμίσουμε πως στις 12/2/2018 με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου το έτος 2018 , ονομάστηκε σε « Έτος Ιστορικής Μνήμης και Τιμής» για τα 60 χρόνια από τη θυσία του Παναγιώτη Τουμάζου , υιού του μέλους του Συλλόγου μας Θεόφιλου Τουμάζου, του Κυριάκου Μάτση μέλους του Συλλόγου μας και επίτιμου πρόεδρου μας  από το 2011, από την θυσία των Φώτη Πίττα, Χρήστου Σαμάρα, Ανδρέα Κάρυου, Ηλία Παπακυριακού , φίλων του Συλλόγου, στην μάχη του Αχυρώνα του Λιοπετριού αλλά και από την ανατίναξη του οικήματος του Συλλόγου στη στοά Χατζημιχαήλ στην οδό Ερμού της κατεχόμενης πόλης μας από τους Άγγλους.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ