Μέχρι την ημιτελική φάση και την 3η θέση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2017-18 έφτασε το ταξίδι της ομάδας Κορασίδων (U16) της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Η ομάδα μας ηττήθηκε από την ΑΕΛ με 0-2 σετ (24-26, 21-25) και αποκλείστηκε από τον τελικό.

Συγχαρητήρια στην πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα της ΑΕΛ.
Όπως διαπιστώνεται και από το σκορ, η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τα κορίτσια μας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους σε ολόκληρη της σεζόν. Ανέβηκαν πολλά σκαλοπάτια, το μέλλον τους ανήκει κι αυτό που απομένει είναι να σηκώσουν κεφάλι και συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

Την Κυριακή 6 Μαΐου για την ημιτελική φάση του Παγκύπριου Πρωταθλήματος η ομάδα των Παγκορασίδων (U14) της Ανόρθωσης αντιμετωπίζει την αδελφή ομάδα της Ανόρθωσης Κλιμάκιο Λεμεσού. Ο αγώνας θα γίνει στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό, στις 1:00 μ.μ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ