Ενημερώνουμε τα μέλη και οπαδούς μας ότι, ενόψει της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR) από τις 25.5.2018, έχουμε προβεί σε όλες τις σχετικές τεχνικές και οργανωτικές ενέργειες ώστε η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των μελών και οπαδών μας να συνάδει με τις πρόνοιες του GDPR. Σκοπός μας είναι η διαμόρφωση των απαραίτητων διαδικασιών κατά την συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων των μελών και οπαδών μας, ώστε από τούδε και στο εξής τα δεδομένα των φιλάθλων μας να τυγχάνουν αυστηρής προστασίας και κατοχύρωσης.

Συγκεκριμένα, και για σκοπούς κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας μας για την περίοδο 2018-19, έχουμε συντάξει έντυπα συγκατάθεσης ώστε να εξασφαλίζεται η λήψη ρητής συγκατάθεσης των μελών και οπαδών μας, με τα οποία και θα εφοδιάσουμε τα μέλη μας. Σε ότι αφορά τη διάθεση εισιτηρίων στους εκτός έδρας αγώνες των φιλάθλων/μελών μας, και κατόπιν επικοινωνίας με το Γραφείο της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού χαρακτήρα, η προτεραιότητα διάθεσης των εισιτηρίων θα εξασφαλίζεται με την επικύρωση των δικαιούχων προτεραιότητας, μέσω της χρήσης κωδικού αριθμού (ο οποίος θα αναπαράγεται τυχαία και δεν θα αντιστοιχεί σε οποιαδήποτε δεδομένα συγκεκριμένου υποκείμενου) κατά την αγορά του εισιτηρίου.

Για σκοπούς διενέργειας της επεξεργασίας των προσωπικού χαρακτήρα δεδομένων των φιλάθλων, έχουμε ήδη προβεί σε σύναψη σύμβασης ανάθεσης με την εταιρεία HELLENIC TECHNICAL ENTERPRISES LTD, την οποία έχουμε επιλέξει καθότι πληροί όλα τα απαραίτητα επαγγελματικά προσόντα καθώς και τεχνικές γνώσεις και επαγγελματική ακεραιότητα με στόχο να διαφυλάξουμε ότι παρέχονται επαρκείς εγγυήσεις ως προς την ασφάλεια και τήρηση του απορρήτου κατά την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των φιλάθλων μας.

Είμαστε στη διάθεση των φιλάθλων και μελών μας για περισσότερες διευκρινίσεις.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ