Μόνο ο Κόπριβετς…

Η κατάρα στον άσο, στη μετά Μπεκιάι εποχή συνεχίζεται. Τα τελευταία δέκα χρόνια, η ομάδα μας σχεδόν κάθε καλοκαίρι ψάχνει για βασικό τερματοφύλακα. Εξαίρεση αποτελούν τα δυο χρόνια που ο Κόπριβετς ήταν στην ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2009, ήταν ο Σούπιτς που ήρθε ως βασικός για να φύγει μετά το κάζο της Πέτροβατς. Το 2010 Αρκουέγιο και Κόζατζικ ήταν οι προσθήκες στον άσο, ενώ ένα χρόνο αργότερα ο Βούλγαρος Ντίμιταρ Ιβάνκοφ αποτέλεσμα τον εκλεκτό του Στάνιμιρ Στόιλοφ.

Το 2012 ήρθε ο Μπλάζιτς και στην πορεία έγινε Βαλβέρδ, ενώ το καλοκαίρι του 2013 αν και ξεκινήσαμε με το δίδυμο Βαλβέρδ και Μάστρου, ως τον Αύγουστο κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη να έρθει ο Βέγκα. Το 2014 αν και χωρίς Ευρώπη στο μενού, το πρόβλημα διαπιστώθηκε την υστάτη, με τον Καμίνσκι να έρχεται την τελευταία μέρα της μεταγραφικής, ενώ η μη παραμονή του Βέλγου τερματοφύλακα που ήταν δανεικός έφεραν την κάθοδο του Κόπριβετς. Ο Σλοβένος έμεινε για δύο χρόνια, με τον Αρούς να παίρνει τη σκυτάλη.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η επιλογή για την επόμενη μέρα, μιας και η θέση του τερματοφύλακα είναι αφενός σημαντική είναι αφετέρου και μία πονεμένη ιστορία για την ομάδα μας, τα τελευταία χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ