Το θέμα με τον Ρόνι Λέβι είναι το πρώτο που απασχολεί τη διοίκηση της ομάδας μας. Ο Ισραηλινός βρίσκεται στις Η.Π.Α και καλείται σύντομα να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του. Αποφάσεις που καθυστερούν, λόγω της κωλυσιεργίας στο Ισραήλ.

Κάτι που για να μπορεί να γίνει, θα πρέπει επιτέλους η ομοσπονδία του Ισραήλ να κινήσει ουσιαστικά το θέμα προπονητή. Η θέση του ομοσπονδιακού ενδιαφέρει τον Λέβι δεν το έκρυψε άλλωστε μιας και το θεωρεί τιμή, ωστόσο δίχως να προχωρήσουν οι εξελίξεις εκεί το θέμα θα παραμένει μετέωρο.

Ο κόουτς αυτή τη στιγμή έχει 2 επιλογές που έχουν τον δικό τους κόστος. Είτε αρνείται την προοπτική που υπάρχει και που θεωρείται πρώτη επιλογή για τον πάγκο του Ισραήλ και παραμένει στην ομάδα μας.  Είτε περιμένει ακόμη λίγο, ούτως ώστε να δει πως θα προχωρήσει η κατάσταση και πως θα διαμορφωθεί το σκηνικό, κάτι που δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για την ομάδα μας, μιας και ο χρόνος είναι πολύτιμος.

Για αυτό διεμηνύθη προς τους εκπροσώπους της ομοσπονδίας από τους δύο υποψήφιους προπονητές, πως θα πρέπει να κινηθούν άμεσα εάν θέλουν κάποιο εκ των Κλίνγκερ ή Λέβι. Αμφότεροι ξεκίνησαν προγραμματισμό και καμία ομάδα δεν θα αφήσει τον προπονητή της να φύγει  στο μέσο της προετοιμασίας.

 

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ