«Δεν αξίζει να ασχολούμαστε…»

Το ευχαριστώ του προς τον κόσμο της ομάδας μας, έστειλε με ανάρτηση του στο instagram, ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο πρώην από σήμερα τερματοφύλακας ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη που του έδωσε.

Αναλυτικά πιο κάτω το μήνυμα του Παπαδόπουλου:

«Ένα απλό, αλλά ειλικρινέστατο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον κόσμο αυτής της ομάδας γι’αυτά τα δύο χρόνια γεμάτα στήριξη και αγάπη… Η εκτίμηση ήταν πάντα αμοιβαία μεταξύ μας και νιώθω περήφανος που όσο λίγο αγωνίστηκα κατάφερα να ικανοποιήσω τις προσδοκίες σας.. Πολλοί από σας με ρωτάτε “γιατί”… Όμως επειδή αντιμετωπίζω τα γεγονότα με σεβασμό προς τις αξίες και τις μνήμες που αντιπροσωπεύει αυτό το σωματείο, και όχι προς πρόσωπα και καταστάσεις, δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τα προφανέστατα “γιατί”… Απλά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!! Κάθε επιτυχία στη συνέχεια..»

Ένα απλό, αλλά ειλικρινέστατο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον κόσμο αυτής της ομάδας γι’αυτά τα δύο χρόνια γεμάτα στήριξη και αγάπη… Η εκτίμηση ήταν πάντα αμοιβαία μεταξύ μας και νιώθω περήφανος που όσο λίγο αγωνίστηκα κατάφερα να ικανοποιήσω τις προσδοκίες σας.. Πολλοί από σας με ρωτάτε “γιατί”… Όμως επειδή αντιμετωπίζω τα γεγονότα με σεβασμό προς τις αξίες και τις μνήμες που αντιπροσωπεύει αυτό το σωματείο, και όχι προς πρόσωπα και καταστάσεις, δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τα προφανέστατα “γιατί”… Απλά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!! Κάθε επιτυχία στη συνέχεια.. ???????? #ευχαριστώ #για #όλα #με #το#κεφάλι #ψηλά #football #modern #cypriot #football #Anorthosis #Famagusta ⚽

A post shared by Giorgos Papadopoulos (@papadopoulos_91) on

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ