Σε μια υπέροχη βραδιά το τμήμα καλαθόσφαιρας του σωματείου μας διεξιώθηκε τους χορηγούς αλλά και τους πολύτιμους υποστηρικτές της παρουσία της επιτροπής καλαθόσφαιρας και όλου του υποστηρικτικού προσωπικού και των προπονητών της ομάδας μας.

Μια υπέροχη βραδιά που σκοπό είχε την παρουσίαση των εργασιών της όμαδας μας μέχρι τώρα, τα σχέδια μας για το παρόν και το μέλλον στους χορηγούς μας υφιστάμενους αλλά και μελλοντικούς τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά(αναλυτική παρουσίαση των χορηγών μας θα ακολουθήσει σύντομα).

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα αποτυπώθηκαν από τον φακό του Παναγιώτη Κωνσταντίνου τον οποίο και ευχαριστούμε για την παρουσία του και όλη την βοήθεια.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ