Συνέντευξη σε κανάλι της Βουλγαρίας έδωσε ο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ, με τον Βούλγαρο μέσο να εκφράζει τη χαρά του για την επίτευξη του στόχου που είχε θέσει η ομάδα, ενώ τόνισε πως το πρόβλημα στην ομάδα μας, ήταν η έλλειψη Κύπριων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά πιο κάτω μέρος των δηλώσεων του Γκάντσεφ.

Πώς ήταν η σεζόν στην Κύπρο και την Ανόρθωση για σένα;  Είχατε ως στόχο την τρίτη θέση για να αγωνιστείτε στο Γιουρόπα Λιγκ κάτι που ο σύλλογος δεν πέτυχε τις προηγούμενες χρονιές.

«Γι’ αυτό και η σεζόν για εμάς ήταν απόλυτα πετυχημένη. Τερματίσαμε τρίτοι σε ένα μακρύ, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το κυπριακό. Έξι ομάδες παλεύουν για τις τέσσερις  πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και το κύπελλο. Επομένως η χρονιά για μένα και το σύλλογο ήταν πετυχημένη, με δεδομένο ότι ο προϋπολογισμός μας δεν ήταν ιδιαίτερα ψηλός. Παράλληλα, η ομάδα είχε μικρότερο ρόστερ, ήμασταν μόλις 14 παίκτες και οι υπόλοιποι στην πλειονότητα νεαρά παιδιά. Γι αυτό η επιτυχία ήταν ακόμα πιο γλυκιά».

Πώς ένιωθες στο κυπριακό πρωτάθλημα;

«Ίσως είναι μια ιδέα καλύτερη από τη δική μας (σ.σ. εννοεί το πρωτάθλημα Βουλγαρίας). Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου να παίξω στην Κύπρο».

Θα είμαστε (σ.σ. η Βουλγαρία) αντίπαλοι με την Κύπρο στο πρωτάθλημα Εθνών. Μπορούμε να πούμε ότι η Κύπρος είναι καλύτερη ομάδα από εμάς;

«Με τίποτα. Στο κυπριακό πρωτάθλημα κυριαρχούν οι ξένοι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλοί ξένοι παίκτες σε κάθε ομάδα. Αυτό ήταν το πρόβλημά μας στην Ανόρθωση, καθώς δεν είχαμε αρκετούς Κύπριους. Υπάρχει ένας αριθμός αλλοδαπών που βρίσκεται στην Εθνική Κύπρου. Υπάρχει έλλειψη αρκετών παικτών. Υπάρχουν και καλοί παίκτες (σ.σ. ξένοι στην Εθνική Κύπρου) αλλά δεν θα μπορούν να παίξουν λόγω ηλικίας σε δύο χρόνια. Καταφεύγουν στην πολιτογράφηση ξένων παικτών για να λύσουν το πρόβλημα».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ