Θα παρέμβει;

Στα αιτήματα του Παν.Συ.Φι στη χθεσινή ανακοίνωση προς αποκατάσταση της τάξης για την παραπληροφόρηση που τύχαμε, ήταν και η άμεση παρέμβαση του Δ.Σ της ομάδας μας, για το όλο θέμα που δημιουργήθηκε.

Παρέμβαση που θα πρέπει να είναι δυναμική για αποκατάσταση της αλήθειας, μιας και για περισσότερο από 24 ώρες, διασύρθηκαν στα μέσα οπαδοί της ομάδας μας και γενικότερα ο κόσμος, με επιλεκτικά πυρά από τα μέσα.

Θυμίζουμε πως τα έξι αιτήματα του Παν.Συ.Φι είναι τα πιο κάτω.

  1. Άμεση έρευνα ΕΝΑΝΤΙΩΝ της αστυνομίας που έλεγξε το κλειστό κύκλωμα και αποφάνθηκε πως τρεις Ανορθωσιάτες είναι ύποπτοι για το περιστατικό. Αν από το κλειστό κύκλωμα εντοπίσατε άτομα να ρίχνουν ΧΑΡΤΙΝΑ ποτήρια, τότε αποκλείεται να μην είδατε πως χτύπησε ο άνθρωπος.
  2. Άμεση δημόσια απολογία του κράτους προς τα τρία άτομα όπου δημοσιεύτηκαν τα πρόσωπα τους και πιθανόν να τους στιγματίσουν στην υπόλοιπη τους ζωή.
  3. Άμεση έρευνα προς κανάλια, δημοσιογράφους και ιστοσελίδες για την πρωτοφανή κατακραυγή προς οπαδούς της Ανόρθωσης όπου μόνο δολοφόνους δεν παρομοίωσαν το τελευταίο διάστημα.
  4. Άμεση έρευνα προς τον υπεύθυνο ποδοσφαίρου του κατεστημένου, Γιώργου Σαββίδη, σύλληψη του και καταδίκη του με ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ για το σπρώξιμο σε άνθρωπο ΕΝΤΟΣ αγωνιστικού χώρου που παρολίγον να του στερήσει την ίδια του την ζωή. Ο σκοπός του φαίνεται αγιάζει τα μέσα. Το έχετε κάνει «άθλημα» να παίρνετε τα τρόπαια εκτός αγωνιστικού χώρου.
  5. Άμεση παραίτηση όσων διεξήγαν την πιο πάνω έρευνα.
  6. Άμεση κατάργηση του μέτρου και άμεση παραδοχή των (αν)αρμοδίων ως αποτυχημένου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ