Οι νεανίδες θέλουν τη στήριξη μας

Με ανάρτηση στη σελίδα που διατηρεί στο facebook, το τμήμα γυναικείας πετόσφαιρισης, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικά το παρών του το Σάββατο στις 15:30, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος νεανίδων, με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση.


ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (ΑΤΙ, 15:30) ΕΧΕΙΣ ΝΕΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!

(ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΛΟΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΝΤΕ SHARE!)

Επιστροφή στη δράση για την ομάδα Νεανίδων της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Στον πιο κρίσιμο, ίσως, αγώνα της σεζόν! Τα κορίτσια μας ηλικίας κάτω των 18 ετών αγωνίζονται το Σάββατο 14 Απριλίου, στις 15:30 στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ) στον πρώτο τελικό του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος.

Υποδέχονται την εξίσου ταλαντούχα ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού και θέλουν την ενθάρρυνσή μας, θέλουν την υποστήριξή μας. Είναι οι περσινές πρωταθλήτριες και θα επιδιώξουν να κάνουν το πρώτο βήμα για τον τίτλο και στην τρέχουσα περίοδο.

Οι Νεάνιδες της Ανόρθωσης Αμμοχώστου είναι αήττητες τις τελευταίες δύο σεζόν! Έχουν αποδείξει ότι αποτελούν πολύτιμες μονάδες σε ολόκληρο το οικοδόμημα του Τμήματος Βόλεϊ Γυναικών, είναι το ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Επιβάλλεται να είμαστε δίπλα τους. Ο αγώνας του Σαββάτου είναι δύσκολος, ο Απόλλωνας είναι επίσης αήττητος, και τα κορίτσια μας επιζητούν το χειροκρότημα και τα συνθήματά μας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΑΤΙ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 15:30.

*** Ο δεύτερος τελικός θα γίνει την επομένη, την Κυριακή 15 Απριλίου, η ώρα 13:00, στην έδρα του Απόλλωνα στη Λεμεσό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ