Ξεκινάμε από εδώ!

Το θετικό είναι πως ο βασικός κορμός της ομάδας μας, θα διατηρηθεί και την επόμενη σεζόν. Εκκρεμούν βέβαια οι περιπτώσεις των Αρούς, Ράγιος και Ντουρίς… τριών πολύ σημαντικών ποδοσφαιριστών για την «Μεγάλη Κυρία», όμως η πλειονότητα των παικτών συνεχίζουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», κάτι που έχει να συμβεί εδώ και αρκετά χρόνια.

Στο ρόστερ της περιόδου 2017-2018 υπήρχε αρκετή ποιότητα, όμως δεν υπήρχε η απαιτούμενη ποσότητα. Το γεγονός αυτό έφερε στα όρια τους ποδοσφαιριστές που τράβηξαν μεγάλο κουπί και ήταν μια έξτρα παράμετρος που η ομάδα δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την έξοδο της στην Ευρώπη.

Επιπλέον, στην φετινή σεζόν η Ανόρθωση πόνεσε ιδιαίτερα από την συνεισφορά των ακραίων επιθετικών της. Σε σχέση με την ποιότητα και την ποσότητα που διαθέτουν οι άλλες τρεις ομάδες που «βγήκαν» στην Ευρώπη, η Ανόρθωση πήρε τα λιγότερα από τους ακραίους της.

Και από εδώ πρέπει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν. Τεχνική ηγεσία και διοίκηση καλούνται να εντοπίσουν και να φέρουν στην ομάδα εκείνους τους ακραίους επιθετικούς που θα μπορούν να δώσουν αυτά τα χαρακτηριστικά… που σίγουρα δεν τα είδαμε φέτος:

  • Ταχύτητα
  • Ικανότητα στο 1vs 1
  • Τελική πάσα
  • Ευχέρεια στο σκοράρισμα
  • Διεισδυτικότητα
  • Φαντασία

Δύσκολο να βρεθούν τέτοιοι ακραίοι, που να διαθέτουν το πιο πάνω πακέτο και να είναι εντός των οικονομικών μας δεδομένων; Δύσκολο, δεν διαφωνούμε. Ελπίζουμε όμως, όπως πέρσι έγινε πολύ καλή δουλειά στην στελέχωση της άμυνας, το βάρος φέτος να πέσει στην επίθεση και κυρίως στα άκρα της.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ