«Η απόφαση αυτή δεν εκπροσωπεί όλα τα μέλη του συνόλου»

Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση για επιστροφή στα γήπεδα ανάρτησε στον επίσημο του λογαριασμό ο κεντρικός σύνδεσμος Χριστάκη Φωτίου. Αναλυτικά:

Αδέλφια, μέσα από αυτή την ανακοίνωση θέλουμε να εξηγήσουμε τους λόγους που πήραμε την απόφαση να επιστρέψουμε πίσω στο πέταλο – Στο πέταλο που δώσαμε μάχες για να γίνει ο ναός ένα φρούριο αλλά και ενας εφιάλτης για τον κάθε ανεπιθύμητο!

Μετά από ανεπάλληλες πιέσεις από τα μέλη μας – ότι από την στιγμή που στο Αντώνης Παπαδόπουλος δεν υπάρχει καμία υποχρέωση επίδειξης καμίας ταυτότητας, τότε δεν υπάρχει και λόγος απουσίας ολονών! Μετά από έκτακτη συνεδρία και ζύγιση των πραγμάτων, πάρθηκε η απόφαση της επιστροφής μας στο Νότιο πέταλο – αλλά θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η απόφαση αυτή δεν εκπροσωπεί όλα τα μέλη του συνόλου αλλά μόνο των μελών του Κεντρικού Συνδέσμου. Εμείς θεωρήσαμε αδιανόητο η ομάδα μας να αγωνίζεται λίγα μέτρα μακριά και εμείς να καθόμαστε απαθείς έξω χωρίς να δίνουμε την δική μας μάχη!

Ευχόμαστε στα κορίτσια μας αύριο “καλή επιτυχία” αφού εμείς λόγω ταυτοποίησης δεν θα μπορέσουμε να παρευρεθούμε.

Ο λόγος ύπαρξής μας είναι η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και όσο μπορούμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της – Εμείς θα το πράττουμε χωρίς καμία σκέψη!

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΜΑΧΗΤEC ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

MAXHTEC Χ.Φ. Club – Κεντρικός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ