Γυναικεία υπόθεση ο αγώνας ανάβασης Κλήρου-Φικάρδου

Γυναικεία υπόθεση ήταν ο αγώνας ανάβασης Κλήρου-Φικάρδου που διεξήχθηκε την 1η Απριλίου για την ομάδα μας Anorthosis Famagusta Cycling. Την 1η θέση κατέλαβε η Eleni Tanti στην κατηγορία Masters 2 Women, καθώς επίσης η Fotini Trikki στην κατηγορία CFA Μasters 1 Women στις οποίες αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια που σήκωσαν την ομάδα μας στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους άλλους συμμετέχοντες αθλητές της ομάδας μας για τη συμμετοχή και τα αξιόλογα αποτελέσματα τους, σε αυτό τον τόσο απαιτητικό αγώνα.

Θερμές ευχαριστίες επίσης εκφράζουμε προς τον αλυτάρχη και τους κομισάριους του αγώνα, στα τμήματα ποδηλασίας των αθλητικών σωματείων που συμμετείχαν στον αγώνα, στα Κοινοτικά Συμβούλια Κλήρου και Φικάρδου και στο Σωματείο ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας OMONOIA CYCLING για την ασφαλή και άρτια από κάθε άποψη διοργάνωση του αγώνα.

Επόμενοι αγώνες που θα συμμετάσχει η ομάδας μας θα είναι η ανάβαση Σταυροβουνίου το Σάββατο 14 Απριλίου με διοργανωτή το Ποδηλατικό Κέντρο ABC Agrotis Bicycle Center και ο αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης την επομένη ημέρα Κυριακή 15 Απριλίου, με διοργανωτή το Σωματείο της Olympiada Neapoleos.





ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ