«Ενισχυτικές προσθήκες πάνω σε μια καλή ομάδα»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ μίλησε στον Σούπερ Σπορτ φμ 104,0 ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ. Κυριακός Γάγκου. Καταλήγοντας ανέφερε και για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν, ο οποίος θα αφορά ποιοτικές ενισχύσεις του υφιστάμενου ρόστερ.

Για την ισοπαλία του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ…
«Το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΚ μας έφερε μισό βήμα πιο κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο γιατί διατηρήσαμε την απόσταση από την ομάδα που μας κυνηγά παρά το γεγονός ότι θέλαμε να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη διαφορά μέσα από αυτό το ματς. Λαμβάνοντας υπόψην τις ιδιαιτερότητες της εβδομάδας που προηγήθηκε, δηλαδή το δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και την απογοήτευση για τον αποκλεισμό κάνουν την ισοπαλία όχι επιτυχία αλλά όχι και αποτυχία».

Ήταν κομβικά τα τελευταία δύο ματς…
«Και τα δύο παιχνίδι τα τελευταία ήταν κομβικά, στο Κύπελλο δεν τα καταφέραμε και το άλλο για την 3η θέση».

Η Ανόρθωση παίζει σταθερά καλό ποδόσφαιρο από την αρχή της χρονιάς…
«Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα να παίξει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα. Αυτό που αποδείχθηκε και δεν αλλάζει είναι ότι υπάρχει ένα συμπαγές σύνολο με σταθερή καλή απόδοση σε όλο το πρωτάθλημα, χωρίς σκαμπανεβάσματα, χωρίς κάκιστες εμφανίσεις, με μια ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα με τις αδυναμίες κυρίως στο βάθος του ρόστερ. Το είπαμε από την αρχή ότι στα πλέι οφ θα δοκιμαστούν οι ψυχικές και σωματικές αντοχές. Παρόλο που είναι νωρίς για απολογισμό θεωρώ ότι φτιάξαμε μια καλή ομάδα και πάνω σε αυτήν θα κάνουμε κάποιες ενισχυτικές προσθήκες για να παρουσιάσουμε την Ανόρθωση που θέλουμε όλοι να βλέπουμε και να πάρει την θέση που της αξίζει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ