«Έχουμε πάντα μεγάλες προσδοκίες από τους εαυτούς μας»

Δηλώσεις στο kerkida.net παρέθεσε ο Σλοβένος αμυντικός της ομάδας μας, Άντραζ Στρούνα μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Για το παιχνίδι
«Ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να κάνουμε τα πράγματα εύκολα για τα επόμενα παιχνίδια. Στο τέλος ήρθε η ισοπαλία, κόντρα στην ΑΕΚ μια ομάδα που είναι άμεσος ανταγωνιστής μας για την τρίτη θέση. Η διαφορά είναι ακόμα στους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι θα μπορούσε να πάει είτε στη μία, είτε στην άλλη πλευρά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαν μόνο αυτή την ευκαιρία όταν και σκόραραν, και δεν ήμασταν ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη. Τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για εμάς».

Για τον τραυματισμό με το δόντι…
«Είμαι μια χαρά. Το δόντι δεν είναι πρόβλημα πια. Θα το φτιάξω βήμα-βήμα. Σε θέμα φυσικής κατάστασης είμαι καλά».

Για το πως αντιμετώπισαν τον αποκλεισμό από το Κύπελλο…
«Έχουμε πάντα μεγάλες προσδοκίες από τους εαυτούς μας και η ήττα από τον Απόλλωνα δεν ήταν καθόλου ευχάριστο γεγονός, όμως ξέραμε τη σημασία του αγώνα με την ΑΕΚ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εξάλλου είμαστε επαγγελματίες και παλεύουμε κάθε ματς».

Για το ερχόμενο ματς με τον Απόλλωνα…
«Τουλάχιστον είδαμε τον τρόπο που παίζουν, οπότε θα είναι πιο εύκολο για μας τακτικά να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας. Αυτή τη φορά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».


 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ