Εάν ο Λέβι θέλει να πάει στην Εθνική…

Συνεχίζουν να συντηρούν στο Ισραήλ, το ενδεχόμενο ο Ρόνι Λέβι να πάει στην Εθνική ομάδα της χώρας.

Αργεί η πρόσληψη νέου προπονητή στο Ισραήλ, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα, δεν αποκλείεται πρώτα να προηγηθεί η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και να ακολουθήσει η πρόσληψη προπονητή τον Ιούνιο.

Πηγές κοντά στην ομοσπονδία, που επικαλείται δημοσίευμα στο Ισραήλ, αναφέρουν πως ο Ρόνι Λέβι είναι ο νούμερο 1 υποψήφιος και αυτός που έχει τις περισσότερες θετικές απόψεις εντός της ομοσπονδίας, αλλά και του Οχάνα, ισχυρού άντρα στην ομοσπονδία του Ισραήλ. Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα με την ίδια πηγή, είναι πως εάν ο Ρόνι Λέβι αποφασίσει πως θέλει να προπονήσει την εθνική και φύγει από την Ανόρθωση, τότε θα έχει την πλειοψηφία tτης ομοσπονδίας. Λέγοντας παράλληλα, πως με την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, ενδέχεται να υπάρξει και συνάντηση του Λέβι μαζί του, ούτως ώστε να γίνει ανταλλαγή απόψεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως μαζί με τον Λέβι, υποψήφιοι είναι και οι Κλίνγκερ και Αμπουκάσις, με τους δύο προπονητές να πρέπει να απαντήσουν άμεσα προς τις διοικήσεις των ομάδων εάν θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ