Ανόρθωσις 1 – 1 ΑΕΚ: Ο Ντούρις το πάνω χέρι για την τρίτη θέση

Ο Μίχαλ Ντούρις πήρε το όπλο του εκεί που η μπάλα έκαιγε και με την επιστροφή του στα γκολ, έδωσε τη λύση απέναντι στην ΑΕΚ. Η τρίτη φετινή ισοπαλία με τους κιτρινοπράσινους επέτρεψε την συντήρηση της διαφοράς των τριών βαθμών αλλά και το οριστικό πλεονέκτημα σε σενάριο ισοβαθμίας στο τέλος του πρωταθλήματος

ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Με τους Πράνιτς και Ράγιο πίσω στη φυσική τους θέση παρέταξε την ομάδα ο Ρόνι Λέβι, με τους Σίλντεφελντ, Ντουγκλάο και Στρούνα να συμπληρώνουν τα μετόπισθεν. Ο Ισπανός είχε τους Βίκτορ και Γκάντσεφ να του καλύπτουν τα νώτα, ενώ στη γραμμή κρούσης βρέθηκαν οι Καλό, Αμπντουλάγιεφ και Ντούρις.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με πρόθεση να επιτεθεί από το αριστερό άκρο ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα μας θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Καλό και τα ανεβάσματα του Πράνιτς. Η πρώτη φάση που καταγράφηκε ήταν για τον αντίπαλο στο 16ο λεπτό με τον Σίλντεφελντ να βγάζει την άμυνα σε σουτ του Τρισκόφσκι ενώ ο Κροάτης επανέλαβε το ίδιο τέσσερα λεπτά αργότερα. Στο 23ο λεπτό ο Βίκτορ είδε την κίτρινη κάρτα με την πρώτη τελική προσπάθεια για την ομάδα μας να καταγράφεται τρία λεπτά αργότερα με σουτ του Αμπντουλάγιεφ. Μια εκτέλεση φάουλ στο 37ο λεπτό από τον Ράγιο δεν απείλησε, με τον Βίκτορ στο 41ο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό χέρι και να σφίγγει τα δόντια για να ολοκληρώσει. Στο πρώτο λεπτό της τρίλεπτης καθυστέρησης ο Καλό παραχώρησε αδικαιολόγητα φάουλ έξω από τη μεγάλη μας περιοχή από την εκτέλεση του οποίου ήρθε το 0-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μόλις στο 18ο λεπτό της επανάληψης ο Μίχαλ Ντούρις πήρε το όπλο του και με φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής έφερε το παιχνίδι στα ίσα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ένα σουτ του Γκάντσεφ στο 49ο λεπτό ήταν άστοχο, με τον αντίπαλο να απειλεί στο 57ο λεπτό με τον Αρούς να μαζεύει προ του Τρισκόφσκι. Στο 64ο λεπτό ο Ντούρις δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας και να φτάσει σε δεύτερο προσωπικό γκολ, την ίδια στιγμή που ο Τιμόθεος Χριστοφή φόρτωσε με κίτρινες κάρτες τους Ντουγκλάο και Ντούρις. Στο 75ο λεπτό ο Σλοβάκος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τη μπαλιά του Ράγιο, με τον Ρόνι Λέβι να επιστρατεύει τους Παλάνκα, Κοφί και Οικονομίδη για να ροκανίσει το χρόνο και η ομάδα μας να συντηρήσει την απόσταση ασφαλείας από την ΑΕΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ