Ανεβαίνει ιεραρχικά η Ανόρθωση (Οι εξελίξεις στην ΚΟΠ)

Πλήρη ομαλοποίηση των σχέσεων της ΚΟΠ με την ομάδα μας,  ως προς τα αξιώματα και τις αρμοδιότητες που φέρεται να έχουμε μετά τις τελευταίες αλλαγές που προκύπτουν στην ομοσπονδία.

Οι σχέσεις μεταξύ Ανόρθωσης και ομοσπονδίας, πέρασαν από χίλια μύρια κύματα την τελευταία πενταετία. Αρχικά τα τελευταία δύο χρόνια που ήταν στην ομοσπονδία ο Ανδρέας Σάντης, δεν ήταν ιδιαίτερα αρεστός στους κύκλους της ΚΟΠ και παρά το γεγονός πως ο εκπρόσωπος μας είχε την ετικέτα του β΄ αναπληρωτή προέδρου, η Ανόρθωση ήταν στην απομόνωση. Κάτι που είχε φέρει και πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο που είχε ζητήσεις επανειλημμένα την αποπομπή του Σάντη από την ΚΟΠ, τόσο σε ανακοινώσεις οργανωμένων τόσο και σε γενικές συνελεύσεις.

Στην πορεία με την είσοδο του Μιχάλη Ππεκρή οι σχέσεις της Μεγάλης Κυρίας με την ΚΟΠ, δεν είχαν ομαλοποιηθεί, μιας και η Ανόρθωση είχε ταχθεί ενάντια στην ηγεσία της ΚΟΠ και διαφώνησε πολλές φορές μαζί της. Κάτι που έφερε και την κατάργηση του β’ αναπληρωτή προέδρου.

Έκτοτε ο εκπρόσωπός της Ανόρθωσης στην ΚΟΠ, είχε ένα μεγάλο έργο μπροστά του, να καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας στην ΚΟΠ, να διαφυλάξει τα συμφέροντα της, να κάνει συμμάχους και να κερδίσει αρμοδιότητες.

Μάχη που μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Γιώργο Κούμα και τι αλλαγές που γίνονται, φαίνεται να κερδίζει η διοίκηση της Ανόρθωσης και ο Μιχάλης Ππεκρής. Πλέον ο εκπρόσωπός μας θα κατέχει το πόστο του αντιπροέδρου στην πυραμίδα της ομοσπονδίας, ενώ θα είναι υπεύθυνος και για τις εθνικές ομάδες, ρόλο που η Ανόρθωση κέρδισε πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ