Βοήθησε την Ανόρθωση με δική του πρωτοβουλία…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση μέσω της σελίδας που διατηρεί στο facebook, εξέδωσε η ομάδα μας, με την οποία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τους οικείους του Ανδρέα Φαντούση, ενώ αναφέρεται και σε περιστατικό που ο Ανδρέας Φαντούσης βοήθησε την ομάδα μας με δική του πρωτοβουλία.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του αποβιώσαντα Ανδρέα Φαντούση.

Ο θανών ήταν 82 ετών και διετέλεσε αντιπρόεδρος της Αλκής για πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχει ωστόσο μια ιστορία που ξεχωρίζει και τον συνδέει με την ομάδα μας.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Φαντούσης, μετά την τουρκική εισβολή το 1974 και μετά από δική του πρωτοβουλία, παρέδωσε ο ίδιος στολές αλλά και παπούτσια της Αλκής, στον τότε πρόεδρο της Ανόρθωσης, Τάκη Πελεκάνο, σε μια περίοδο που η ομάδα μας πάλευε ακόμη για να βρει τα πόδια της μετά τον άδικο ξεριζωμό.

Πρόκειται για ένα άνθρωπο με αξιοπρόσεκτη πορεία τόσο στα αθλητικά όσο και στα κοινωνικά δρώμενα και ως τέτοιο πρέπει όλοι να τον θυμόμαστε.

Η κηδεία του Ανδρέα Φαντούση, θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη από τον Ιερό Ναό Αγίας Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα στις 14:00. Οι οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 13:00 έως τις 14:00.

Αιώνια του η μνήμη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ