Αποφασισμένη να δώσει ότι έχει και δεν έχει η ομάδα μας, που απόψε στις 20:30 φιλοξενεί στο «Κίτιον», την Ομόνοια, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα ισοφαρίσει τη σειρά σε 2-2 και να την πάρει σε πέμπτο παιχνίδι.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν από την ομάδα μας, μιας και οι Φελίπε και Μαμούτ δεν είναι απολύτως έτοιμοι, ωστόσο άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να υπερβάλλουν εαυτό και να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν για τη νίκη. Στο πλευρό μας , θέλουμε και χρειαζόμαστε αρωγό τον κόσμο, καθώς μόνο με τη βοήθεια του, τον παλμό και τη φωνή του και την αθλητοπρέπεια που τον χαρακτηρίζει, θα καταφέρει η ομάδα μας να φθάσει στην πολυπόθητη νίκη

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ