«Συνεχίζουμε τον ίδιο ενθουσιασμό (Θέλουμε και το κύπελλο)»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, με την οποία επιχειρεί την ανασκόπηση της, εκφράζει την επιθυμία για την κατάκτηση του κυπέλλου και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να συνεχίσει τη στήριξη του προς την ομάδα.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση

ΣΥΝΕΧΙZΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2017-18. Κι είναι ευχής έργον που το Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, βήμα – βήμα υλοποιεί τους στόχους της. Στο ξεκίνημα της σεζόν κατέκτησε το Σούπερ Καπ, ενώ δίκαια και πανάξια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Κύπρου στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ βόλεϊ Γυναικών 2017-18. Ταυτόχρονα, η ομάδα των Νεανίδων μας έχει προκριθεί στον τελικό του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος (θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Απόλλωνα το διήμερο 14-15 Απριλίου), ενώ οι ομάδες των Παγκορασίδων και Κορασίδων μας εξασφάλισαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους και θα αγωνιστούν στους αγώνες της τελικής φάσης.

Συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και με το ίδιο πάθος. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Αρχής γενομένης από την Τρίτη 27 Μαρτίου, η ώρα 8:00μ.μ, στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ) όταν η ομάδα γυναικών θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΕΞΗ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.

Βασικό εχέγγυο της προσπάθειάς μας, η στήριξη και η ενθάρρυνση από ολόκληρη την Ανορθωσιάτικη Οικογένεια. Έχουμε τη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ συμπαράσταση του κόσμου της Ανόρθωσης την οποία όλοι θαυμάζουν και ζηλεύουν. Στην πρόσφατη φιέστα των Πρωταθλητριών ήμασταν ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου με επικεφαλής τον Λοΐζο Λοΐζου, το Ποδόσφαιρο, το Βόλεϊ Ανδρών, τα αδέλφια μας του Βόλεϊ Γυναικών στη Λεμεσό, το Φούτσαλ, το Μπασκετ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ είχαμε, επίσης, την ευκαιρία να πούμε κι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ’ αυτούς που στηρίζουν το Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Τους ανθρώπους που προσωπικά, και μέσω των εταιρειών τους, ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ οικονομικά την όλη προσπάθεια. Πρέπει κι αυτοί, να είναι ιδιαίτερα περήφανοι, διότι χωρίς τη βοήθειά τους, οι επιτυχίες δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΜΑΣ:

* Θερμές ευχαριστίες από βάθους καρδιάς, από όλη την οικογένεια του γυναικείου βόλεϊ της Ανόρθωσης, στο Radisson Blue Hotel Λάρνακα και τον πρώην πρόεδρο της Ανόρθωσης κ. Σάββα Κάκο.
* Πάντα δίπλα μας, για πολλά χρόνια, και τον ευχαριστούμε θερμά, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, ο κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλας, Διευθύνων Συνέταιρος των Ορκωτών Λογιστών ΗΜΙ & Partners.
* Διαχρονικός χορηγός στον Αθλητισμό και στον Πολιτισμό, ο ΟΠΑΠ Κύπρου. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δημήτρη Αλετράρη, Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΠΑΠ για τη στήριξη προς την Ανόρθωση.
* Θερμές ευχαριστίες στην χορηγό Εταιρεία SSP Catering Cyprus Ltd, Εταιρεία Διαχείρισης Εστιατορίων σε διεθνή αεροδρόμια.
* Δίπλα στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης και η Ναυτιλιακή Εταιρεία του συμπολίτη μας, Χρυσόστομου Παπαβασιλείου, Island Oil Limited.
* Συμπαραστάτης στην προσπάθειά μας και η Λοϊζος Λοϊζου Εργοληπτική Εταιρεία Λτδ με διευθύνοντα σύμβουλο τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Λοΐζο Λοΐζου.
* Θερμές ευχαριστίες για τη βοήθειά του στο Τμήμα Βόλεϊ Γυναικών και στον πρώην πρόεδρο της Ανόρθωσης κ. Κυριάκο Κούσιο
* Εδώ και χρόνια στηρίζει την ομάδα μας και το ευχαριστούμε το Κλινικό Χημείο Χάρη Χαριλάου.
* Την προσπάθεια μας υποστηρίζει και η εταιρεία Colour Pix που φροντίζει τις εκτυπώσεις μας.








ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ