Συγκλονιστική προσπάθεια, ξετσίπωτη κλοπή!

Συγκλονιστική προσπάθεια κατέθεσαν απόψε στο «Κίτιον» οι φουτσαλιστές μας, που παρά τις απουσίες των δύο ξένων, έπαιξαν στα ίσα την Ομόνοια και κάλλιστα θα μπορούσαν να προκριθούν, εάν οι διαιτητές στεκόντουσαν στο ύψος των περιστάσεων.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας, με την Ομόνοια να προηγείται 0-1, ωστόσο οι φουτσαλιστές μας με τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό να τους παροτρύνει και να τους ενθαρρύνει ανέτρεψαν τα δεδομένα. Ο Κουππαρής ισοφάρισε σε 1-1, ο Γιόνι έκανε το 2-1 και πάλι ο Κουππαρής έκανε το 3-1, δίνοντας σοβαρό προβάδισμα στο ημίχρονο. Εν τω  μεταξύ η Ομόνοια για οκτώ και πλέον λεπτά έπαιζε με πέντε φάουλ, ωστόσο σε τουλάχιστον δύο ξεκάθαρες παραβιάσεις οι διαιτητές της χαρίστηκαν και ως εκ τούτου η ομάδα μας δεν πήρε ισάριθμα δεκάμετρα πέναλτι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ομόνοια να προσπαθεί να μειώσει στο σκορ, κάτι που το κατάφερε πριν την εκπλήρωση του πενταλέπτου. Ο Κουλουμπρής με ατομική προσπάθεια έκανε το 4-2, ωστόσο στην αμέσως επόμενη φάση, η Ομόνοια ισοφάρισε και έφερε τη διαφορά στο γκολ. Και στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν το ίδιο, η Ομόνοια έπαιζε με πέντε φάουλ, ωστόσο οι διαιτητές ήταν ευαίσθητοι μόνο αν θα στηθεί σωστά η μπάλα από τον Γιόνι και όχι στα φάουλ μέσα στο παιχνίδι.

Το τελικό 4-4 οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση με τη σφαγή από τους διαιτητές να ολοκληρώνεται με τον πιο ιδανικό τρόπο. Μία προσπάθεια από τον Κουλουμπρή και ένα σουτ, κτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Ομόνοιας και ακολούθως πέρασε τη γραμμή τέρματος. Γκολ που είδε όλος ο κόσμος, εκτός οι δύο διαιτητές που δεν ήθελαν με τίποτα να δουν την ομάδα να παίρνει την πρόκριση, κάτι που στην παράταση το επιβεβαίωσαν με το καλύτερο τρόπο. Στην αμέσως επόμενη επίθεση η Ομόνοια πήρε το προβάδισμα με 5-4. Η ομάδα μας με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει συνέχιζε να πιέζει και έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τον Γιόνι και τον Χριστοφή κατά πρώτο λόγο, ωστόσο οι δύο φουτσαλιστές ήταν άστοχοι. Το τελικό 6-4 σημειώθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Μία προσπάθεια που χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που ήταν απόψε στο γήπεδο, με τους φουτσαλιστές μας πραγματικά να συγκλονίζουν με το πάθος και τον εγωισμό που έδειξαν, ωστόσο στο τέλος να αισθάνονται την αδικία, μιας και δύο τύποι ανίκανοι να διαιτητεύουν, τους έκλεψαν τους κόπους και την προσπάθεια τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ