«Στο τέλος θα δούμε…»

Θέλουμε να παίζουμε καλά και στο τέλος θα δούμε, ήταν το καταληκτικό σχόλιο του Έρβιν Κοφφί σε δηλώσεις του στο Goal. Ο Γάλλος αμυντικός μεταξύ άλλων τόνισε πως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό ενώ αναφέρθηκε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα δήλωσε ο Γάλλος αμυντικός.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, όμως το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για μας. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και το δεύτερο μέρος για μας ήταν πολύ καλύτερο. Παίξαμε με καρδιά, σκοράραμε και μετά αμυνθήκαμε αποτελεσματικά. Πιστεύω είναι καλό το αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό και τώρα επικεντρωνόμαστε στον επόμενο αγώνα το Σάββατο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα»

Για την ήττα της περασμένης αγωνιστικής

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το περασμένο παιχνίδι χάσαμε. Μπορούμε να κερδίσουμε, μπορούμε να χάσουμε αλλά παραμένουμε συγκεντρωμένοι για τον επόμενο αγώνα. Ό,τι έγινε πριν ανήκει στο παρελθόν. Περιμένουμε το ματς με την ΑΕΛ και αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να νικήσουμε».

Για το ερχόμενο ματς με την ΑΕΛ

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί οι αποστάσεις είναι κοντινές και στόχος μας είναι να κερδίζουμε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να παίζουμε καλά και στο τέλος θα δούμε…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ