Σίλντενφελντ: «Δεν φοβάμαι την ομάδα μας»

Δηλώσεις μετά το τέλος του πρώτου αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα, παρέθεσε ο Κροάτης πολύπειρος αμυντικός της ομάδας μας, Γκόρτον Σίλντενφελντ:

Για το παιχνίδι:
«Ο αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι οργανωμένοι και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο μέρος και ισοφαρίσαμε. Στο 2ο μέρος δείξαμε τα πράγματα που μπορούμε να πετύχουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως στο δεύτερο μέρος και όχι να έχουμε τόση μεγάλη διαφορά στην απόδοση μας στα δύο ημίχρονα. Νομίζω πως είναι λογικό αυτό γιατί είμαστε κουρασμένοι, έχουμε πολλά παιχνίδια αυτή την βδομάδα».

Για το ματς με την ΑΕΛ:
«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όλα τα παιχνίδια σ΄ αυτή την φάση είναι δύσκολα. Αυτοί φυσικά δεν έπαιξαν σήμερα. Νομίζω δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαστε έτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά. Δεν φοβάμαι την ομάδα μας, αν παίξουμε όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο σήμερα»

Για την πρόκριση:
«Δεν νομίζω ότι ο Απόλλωνας μπορεί πιο εύκολα να πάρει την πρόκριση. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές. Όλα είναι ανοικτά. Θα είναι ένα ανοικτό παιχνίδι. Μπορεί να είναι καλύτεροι στην έδρα τους αλλά κι΄εμείς έχουμε την ποιότητα και την οργάνωση. Ελπίζω να καταφέρουμε να περάσουμε»

Για τον κόσμο:
«Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Ελπίζω να νιώθουν ότι παλεύουμε και να είναι δίπλα μας»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ