Ρεζέρβες για άμυνα…

Μπορεί η χρονιά να έχει ψωμί ακόμη και σίγουρα ο πρωταρχικός στόχος της Ευρώπης να μην κλείδωσε, αλλά να είμαστε κοντά, ωστόσο ήδη άρχισαν οι πρώτες  κινήσεις που αφορούν τον προγραμματισμό.

Προτεραιότητα είναι η παραμονή του Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός είναι ο άνθρωπος που μετέτρεψε την Ανόρθωση, από ξέφραγο αμπέλι, σε ομάδα με ξεκάθαρο στόχο μέσα στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα. Σίγουρα δεν θέλγει με την απόδοση της η ομάδα μας, όμως το καλό ποδόσφαιρο θα έρθει με την πάροδο του χρόνου και την άνοδο σε ποιότητα εντός της ομάδας. Κάτι που γνωρίζει από πρώτο χέρι η διοίκηση Παντελή, για αυτό θέλει να κρατήσει τον Λέβι, ούτως ώστε να βελτιώσει την ομάδα που ο ίδιος έφτιαξε το περασμένο καλοκαίρι.

Στα θετικά για την επόμενη χρονιά, είναι η διατήρηση του μεγάλου όπλου της φετινής χρονιάς. Της αμυντικής γραμμής. Για το δεξί άκρο, οι Στρούνα και Κοφφί δεσμεύονται με συμβόλαιο και τη νέα χρονιά, με την προσφορά τους να κρίνεται ικανοποιητική. Ο Πράνιτς αριστερά ανανέωσε, ενώ ανεβαίνει και ο Πηλέας που ήδη πρόσθεσε σημαντικές εμπειρίες τη φετινή χρονιά. Στο κέντρο της άμυνας ο Σίφο έχει συμβόλαιο, ενώ η περίπτωση Ντουγκλάο εναπόκειται στην ομάδα μας να ενεργοποιήσει την option. Πίσω από τους δύο πύργους υπάρχει ο υποσχόμενος Αρτυματάς.

Οι μόνες διαθέσιμες θέσεις για την άμυνα, είναι για τις εφεδρείες. Του χρόνου ο Κοφφί δεν θα λογίζεται ως ποδοσφαιριστής στον κατάλογο β’ και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται στην άμυνα και θα είναι γραμμένος στον κατάλογο β’.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ