«Προσπαθούν να βρουν το τρόπο, που θα τα οικονομήσουν καλύτερα»

Την αντίθεση τους για ακόμη μία φορά στο μέτρο της καταχώρησης προσωπικών δεδομένων για εξασφάλιση εισιτηρίου και τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων, που θα πρέπει να εφαρμοστεί για κάθε ευρωπαίο πολίτη, αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση τους που δημοσίευσαν στην επίσημη ιστοσελίδα, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας.

Αδέλφια,

Υπό κανονικές συνθήκες η ανακοίνωση μας θα αναφερόταν στα μαγικά pre-game πάρτι και κάλεσμα για ένα κατάμεστο «Παπαδόπουλος» την Κυριακή και την Τετάρτη απέναντι στον πινόκιο. Για εκδρομές απ´ όλη την Κύπρο και συνάντηση στον σύνδεσμο για προθέρμανση. Για 90 λεπτά φωνή και προετοιμασίες από καιρό για δημιουργία ατμόσφαιρας.

Κι όμως οι σημερινές περιστάσεις, που κάποιοι ετσιθελικά δημιούργησαν, δεν μας επιτρέπουν να ζήσουμε με όλα αυτά που μεγαλώσαμε. Με όλα αυτά που γνωρίσαμε τα γήπεδα, καυτές εξέδρες και πέταλα γεμάτα ζωντάνια. Αντιλαμβανόμαστε πως η ομάδα χρειάζεται την δική μας παρουσία για να γίνουν όλα τα πιο πάνω. Αντιλαμβανόμαστε επίσης ότι είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα με την φετινή πορεία που η απουσία μας ζημιώνει την όποια προσπάθεια. Το κάνουμε όμως σε πιο «εύκολους» σχετικά καιρούς που διανύει η ομάδα και αυτό είναι ΜΑΓΚΙΑ μας. Δεν το κάναμε πέρσι για παράδειγμα για τον Α ή Β λόγο που η Ανόρθωση βρισκόταν απ´ την μέση και κάτω. Αντιθέτως πέρσι και τόσα χρόνια που η ομάδα δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση, ήμασταν αυτοί που θυμίζαμε ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Ας καταλάβει ο κόσμος τον λόγο που πήραμε τις αποφάσεις μας και με την στήριξη όλων να τους κάνουμε να μετανιώσουν που μετέτρεψαν τον οπαδό σε έναν απλό αριθμό.

 *Η φωτογραφία είναι από τον περσινό αγώνα στο τσίρειο με την αελ (15.01.2017) όταν η ομάδα μας βρισκόταν στην 8η θέση.

Θα συνεχίσουμε να ΑΠΕΧΟΥΜΕ μέχρι αυτό το παράνομο και αντισυνταγματικό μέτρο να πέσει στο κενό. Ο ευρωπαϊκός νόμος προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι ξεκάθαρος. Ο χρόνος σας τελειώνει άδοξα. Θα το πάρουμε ως το τέρμα μέχρι να σας ξεφτιλίσουμε. Στην Ιταλία η κάρτα οπαδού που σχεδόν άδειασε τα γήπεδα έπεσε το 2018. Στην Κύπρο του 2018 προσπαθούν να βρουν τον τρόπο που θα τα οικονομήσουν καλύτερα, δημιουργώντας την.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ – ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ

Εμείς συνεχίζουμε στους δικούς μας ρυθμούς όπου αγωνίζεται ο Φοίνικας σε οποιοδήποτε άθλημα. Θέλουμε να επαναφέρουμε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ πρώτη ΠΑΝΤΟΥ. Εμείς θα δείξουμε τον δρόμο για την κορυφή όπως τον δείχνουμε και στα πέταλα εδώ και χρόνια τώρα. Την Κυριακή παραμένουμε στους συνδέσμους μας για τον αγώνα.

Υ.Γ. https://youtu.be/PshD2m41660 – Η ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΟΡΓΙΑΖΕΙ

Υ.Γ.2. Αυτοί που παρομοίωσαν τον οποιοδήποτε ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ με τους γκρίζους λύκους να ξέρουν πως το στοματάκι θα κλείσει μια και καλή. Είστε άτιτλοι, ανύπαρκτοι και κομπλεξικοί με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με εκτίμηση 

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ