Το πιο δύσκολο κομμάτι…

Στα δύο φετινά παιχνίδια με τον Απόλλωνα, η ομάδα μας δεν κατάφερε να αναλάβει τα ηνία στο παιχνίδι και να πάρει το ρυθμό. Γεγονός φυσικά που  εν μέρει εξηγείται. Αφενός στο πρώτο παιχνίδι παίζαμε με 10 από το 35, ενώ στο δεύτερο στο Τσίρειο, η ομάδα μας είχε μαζεμένες απουσίες, ενώ αποχώρησε και στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρούμπεν Ράγιος, ο ποδοσφαιριστής βαρόμετρο στη λειτουργία της ομάδας αποχώρησε.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η ομάδα μας κράτησε την μπάλα στο 37%, με τους ποδοσφαιριστές μας να πραγματοποιούν 371 πάσες, εκ των οποίων ορθές ήταν οι 295, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που αντάλλαξε 632 πάσες.

Στο παιχνίδι της Λεμεσού η Ανόρθωση κράτησε την μπάλα στο 38% του χρόνου. Κατάφερε να ανταλλάξει 246 πάσες, με 189 από αυτές να καταλήγουν σε πόδια που θα έπρεπε. Από την άλλη η ομάδα της Λεμεσού με 62%, έλεγχε το παιχνίδι και κυκλοφορούσε την μπάλα, με τους ποδοσφαιριστές της να αλλάζουν λίγο περισσότερες από 500 φορές την μπάλα.

Ως εκ τούτου οι επιλογές που φαίνεται να έχει ο Λέβι μπροστά του είναι δύο. Εάν θέλει να ακολουθήσει το γνώριμο παιχνίδι της ομάδας μας, με κατοχή της μπάλας, θα πρέπει αφενός να είναι σε καλή μέρα οι μέσοι και αφετέρου να παίρνουν βοήθειες από ακραίους, ώστε να κρατάμε μπάλα. Από την άλλη δεν αποκλείεται ο Ισραηλινός τεχνικός να δώσει γήπεδο στην ομάδα της Λεμεσού και να επιδιώξει να πάρει το παιχνίδι στην κόντρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ