«Όλοι μαζί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Την Τρίτη η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, δίνει τον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς, με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή. Με ανάρτηση η ομάδα μας απευθύνει κάλεσμα για δυναμική στήριξη, ούτως ώστε η ομάδα μας να κατακτήσει αυτό που επιχείρησαν να της στερήσουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση πιο κάτω:


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

Ραντεβού την ΤΡΙΤΗ, 13 Μαρτίου, στις 8:00, στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ).

(ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΚΑΝΤΕ SHARE ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ)

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο αγώνας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου την ερχόμενη Τρίτη 13 Μαρτίου (8:00μ.μ.) στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ) απέναντι στην ΑΕΚ Κίτιον δεν θα είχε βαθμολογική σημασία. Η ομάδα μας ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ!

Προηγήθηκε, όμως, «μεγάλη σφαγή» στη Λάρνακα που υποχρέωσε τις παίκτριές μας να παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Η «μεγάλη κλοπή» ΑΛΛΟΙΩΣΕ τη βαθμολογία και η ομάδα μας χρειάζεται τη νίκη για να στεφθεί ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2017-18.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Ανορθωσιάτες (και μη…) για τη συμπαράσταση και την αναγνώριση της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΔΙΚΙΑΣ. Οι πετοσφαιρίστριες της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ κατάπιαν την πίκρα τους κι ήταν ΣΥΝΕΠΕΣΤΑΤΕΣ στο μεγάλο ραντεβού που ακολούθησε έστω κι αν αγωνίζονταν με το πιστόλι στον κρόταφο. Τώρα έχουν άλλο ένα μεγάλο ραντεβού. Με ΝΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΕΣ.

Ευχαριστούμε θερμά για τα μηνύματα αγάπης και αφοσίωσης στα Ανορθωσιάτικα Ιδεώδη. ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Είχαμε πει: Αν ανεχόμαστε να μας προσβάλουν τόσο βάναυσα, να μας κλέβουν μπροστά στα μάτια μας και να παραμένουμε αδιάφοροι είναι η μία επιλογή… Επιλογή, όμως, που δεν ταυτίζεται με τα ιδανικά και την 107χρονη ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ έχουμε υποχρέωση να είμαστε σε επιφυλακή. Έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΚΤΑ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ, Η ΩΡΑ 8:00μ.μ.

Επαναλαμβάνουμε: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ (ΠΡΩΗΝ ΑΤΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΙ ΑΠ’ ΕΞΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ!

ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ! ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ!

Πρέπει να είμαστε εκεί για να εμψυχώσουμε τα κορίτσια μας να πετύχουν τον στόχο τους. Θέλουμε ένα Γήπεδο γεμάτο, με παλμό, με συνθήματα και τραγούδια για να βοηθήσουμε τη γυναικεία ομάδα Βόλεϊ της Ανόρθωσης να πάρει τη θέση που της αξίζει.


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ