Με τοποθέτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Ανδρέας Παπαλλής έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς στο φούτσαλ, ενώ παράλληλα συνεχάρη και την γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Παπαλλή:

«H φετινή χρονιά έκλεισε χωρίς την εκπλήρωση των στόχων για το Τμήμα Futsal της ομάδας μας. Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο όμως δεν παύω να είμαι περήφανος για τους παίκτες μας και την ομάδα μας ως σύνολο, Παίκτες, Τεχνική Ηγεσία και Επιτροπή. Ότι μπορούσαμε να δώσουμε το καταθέσαμε στο γήπεδο και αυτό φάνηκε στο χειροκρότημα των φιλάθλων και οπαδών μας! Εμείς με την σειρά μας θα ψάξουμε και θα διορθώσουμε τα λάθη μας για μια ποιο δυνατή Ανόρθωση στην νέα χρονιά!

Θέλω και πάλι να δώσω θερμά Συγχαρητήρια στην Γυναικεία ομάδα Πετοσφαίρισης και στον Πρόεδρο του Τμήματος κ.Αδάμο Μοντάνιο για την πανάξια κατάκτηση του Πρωταθλήματος γιατί η προσπάθεια που γίνετε απο τα Τμήματα για να κρατούνται στην ζωή είναι τεράστια, πόσο μάλλον να κατακτούν Τίτλους! Όσο για κάποιους που υποτιμούν τέτοιες κατακτήσεις Τίτλων καλό είναι να σέβονται περισσότερο το όνομα και το σήμα της ομάδας τους! Μπορεί αθλητισμός στην Κύπρο να σημαίνει ποδόσφαιρο, ΑΝΟΡΘΩΣΗ όμως σημαίνει Οικογένεια και κάθε μέλος της αξίζει του ανάλογου σεβασμού!»

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ