Μία όμορφη Ανορθωσιάτικη βραδιά (φωτορεπορτάζ – βίντεο)

ΜΜέσα σε κλίμα γιορτινό και με τόνο πανηγυρικό, έγινε η απονομή στις πρωταθλήτριες μας το βράδυ της Τετάρτης, στο κλειστό γήπεδο της ομάδας μας, στη Λευκωσία. Η νίκη με την ΑΕΛ με 3-0, είχε τυπικό χαρακτήρα, μιας και η ομάδα μας ήταν ήδη πρωταθλήτρια.

Με τη λήξη του παιχνιδιού, οι πρώτες που βραβεύτηκαν ήταν οι παίκτριες της ΑΕΛ. Στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι αλλά και του ήθους που διέπει την ομάδα μας, οι παίκτριες μας συμβολικά έδωσαν λουλούδια στις παίκτριες της ΑΕΛ, υπό το χειροκρότημα του κόσμου που γέμισε και ψες το κλειστό.

Στη συνέχεια τα κορίτσια των ακαδημιών μας, που κρατούσαν μπαλόνια παρατάχθηκαν και έχαναν το λεγόμενο διάδρομο του θριάμβου για τις πρωταθλήτριες μας. Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν όλοι όσοι αποτελούν την Ανόρθωση σε ομαδικό επίπεδο. Εκεί ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου, Λοΐζος Λοΐζου, οι αντιπροέδροι και επικεφαλής του φούτσαλ και των τμημάτων βόλλεϋ (Ανδρέας Παπαλλής, Μάκης Κοντός και Αδάμος Μοντάνιος), ενώ από πλευράς εταιρείας το παρών του έδωσε ο γενικός διευθυντής, Μαρίνος Μήτρου.

Αρχικά τιμήθηκαν οι χορηγοί και υποστηρικτές του τμήματος, ενώ στο τέλος έγινε η παρουσίαση της πρωταθλήτριας ομάδας μας, εκεί όπου οι αθλήτριες μας παράλαβαν τα μετάλλια τους και στο τέλος μαζί η Στέλλα Ιωάννου και η Κάλια Βασιλείου σήκωσαν το τιμημένο, υπό τις ιαχές, τα συνθήματα και τα χειροκροτήματα του κόσμου της ομάδας, με το γλέντι για τις παίκτριες μας να αρχίζει.

Δυναμικό παρών στο κλειστό, έδωσαν για ακόμη μία φορά οι οργανωμένοι οπαδοί μας, που με τα συνθήματα και τον παλμό, έδωσαν τη δική τους ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

[envira-gallery id=”136555″]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ