Ματιές στους αριθμούς…

Με άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα, η ομάδα μας επιχειρεί μία ανασκόπηση των αριθμών της φετινής χρονιάς και των στατιστικών των ποδοσφαιριστών μας.

Αναλυτικά πιο κάτω η αναδημοσίευση του άρθρου.


Επί ευκαιρίας της διακοπής λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, ας ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας με την συμπλήρωση 29 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα Cyta.

Το απόλυτο των συμμετοχών μετράει ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Αριέλ Χαρούς, ο οποίος δεν έχει χάσει ούτε λεπτό σε αυτές τις 29 αγωνιστικές, όντας λοιπόν στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας.

Ψηλά στην λίστα συναντάμε επίσης τους Γκόρντον Σίλντενφελντ (2520 λεπτά) και Ζοάο Βίκτορ (2513 λεπτά), οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 28 αγώνες, με τον Κροάτη αμυντικό να καταγράφει 3 γκολ και 6 κίτρινες ενώ 7 γκολ και 4 κίτρινες μετράει ο Βραζιλιάνος μέσος, που είναι μάλιστα μαζί με τον Ντούρις οι πρώτοι σκόρερ της ομάδας μας.

Λίγο πιο κάτω βρίσκονται οι Ρούμπεν Ράγιος με 27 συμμετοχές και Ντάνιελ Πράνιτς με μια λιγότερη. 2285 λεπτά συμμετοχής μετράει ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ, έδωσε 7 ασίστ ενώ αντίκρισε 2 κίτρινες κάρτες έναντι 2257 λεπτών του Κροάτη ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται στη κορυφή των ασίστμαν, καθώς μετράει μέχρι στιγμής 9 πάσες οι οποίες κατέληξαν σε τέρμα ενώ σκόραρε και 1 φορά. 4 φορές αντίκρισε τη κίτρινη κάρτα και 1 φορά την κόκκινη (2η κίτρινη).

Καμαρά (1466 λεπτά) και Αράζ (1537 λεπτά) ακολουθούν με 24 συμμετοχές, με τον διεθνή με την Γουινέα να έχει σκοράρει 6 φορές και 2 φορές να έχει δώσει ασίστ, αντικρίζοντας την ίδια στιγμή 7 φορές την κίτρινη κάρτα. 3 ασίστ, 3 γκολ και 2 κίτρινες κάρτες είναι οι αριθμοί του Αζέρου μεσοεπιθετικού.

Κάπως πίσω άφησε τον Ντουγκλάο ο τελευταίος τραυματισμός του, με τον Βραζιλιάνο να μετράει 23 συμμετοχές (1997 λεπτά), στις οποίες σκόραρε 4 φορές ενώ δέχτηκε 7 κίτρινες κάρτες. Τις ίδιες συμμετοχές μετράει και ο Καρλίτος (1006 λεπτά), ο οποίος πέτυχε 1 γκολ και δέχτηκε 6 κίτρινες κάρτες.

Σεκού Σισέ (1618 λεπτά), Βλάντιμιρ Γκάντσιεφ (1366 λεπτά) και Γιώργος Οικονομίδης (850 λεπτά) με 21, 20 και 19 συμμετοχές αντίστοιχα έχουν σειρά στη λίστα. Παρά το γεγονός πως ο Σισέ μετράει λιγότερες στο σύνολο τους συμμετοχές (21) έναντι του Καρλίτος (23), όπως φαίνεται μέσα από τους αριθμούς έχει πάρει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο από τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Ο Ιβοριανός στα παιχνίδια που αγωνίστηκε κατάφερε να βρει δίχτυα 4 φορές ενώ 6 φορές αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

1 γκολ μετράει ο Βούλγαρος μέσος ενώ 6 φορές παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα. 7 φορές αντίκρισε την κίτρινη κάρτα ο Οικονομίδης, ο οποίος δεν έχει πετύχει κάποιο γκολ μέχρι στιγμής.

Την λίστα με το διψήφιο αριθμό συμμετοχών συμπληρώνει ο Παλάνγκα (940 λεπτά) με 17 συμμετοχές, στις οποίες σκόραρε 2 φορές και δέχτηκε ισάριθμες κίτρινες κάρτες.

Από 8 συμμετοχές μετράνε τα τρία από τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα του Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα ο Ντούρις στα 719 λεπτά που αγωνίστηκε κατάφερε να σκοράρει 7 φορές, να δώσει μια ασίστ και να δεχτεί 1 κίτρινη κάρτα. 701 λεπτά συμμετοχής μετράει ο Ιγκιεμπόρ, ο οποίος δεν έχει δεχτεί κάποια κίτρινη μέχρι στιγμής αλλά ούτε έχει πετύχει κάποιο γκολ. Τα ίδια ισχύουν και για τον Κοφί, ο οποίος μετράει ωστόσο 392 λεπτά συμμετοχής αγωνιστικής παρουσίας.

Τρεις ποδοσφαιριστές συναντάμε με 5 συμμετοχές. Πρόκειται για τους Στρούνα (450 λεπτά), Αρτυματά (192 λεπτά) και Πηλέα (244 λεπτά) οι οποίοι δεν μετρούν κάποιο γκολ ή κάποια κίτρινη κάρτα.

Στις 7 συμμετοχές βρίσκεται ο Νικόλας Ματθαίου, μετρώντας όμως μόλις 56 αγωνιστικά λεπτά.

Χρίστος Χατζηπασχάλης με 2 συμμετοχές και σύνολο 34 αγωνιστικών λεπτών και Μιχάλης Ιωάννου με 1 συμμετοχή και 5 λεπτά αγωνιστικής παρουσίας συμπληρώνουν την λίστα.

*Δεν έχουν πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής οι τερματοφύλακες Γιώργος ΠαπαδόπουλοςΔημήτρης Δημητρίου όπως και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Παύλος Κορρέα.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών μας ΕΔΩ.

Πιο κάτω τα στατιστικά της Ανόρθωσης όπως παρουσιάζονται μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ